Kobrowisko Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 :? Mały problemik mam: jakiś czas temu kupiłem w/w karte ,troszke poczytałem na temat "podmianki" Biosu i mam mętlik w głowie. Modować czy nie modować?????? Ktoś pomoże? :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 sam powinieneś znać odpowiedz na to pytanie. my nie wiemy czy wydajność oryginalnej FX5900XT wystarcza ci? teraz ja zadam pytanie mam proca podkręconego na 2000Ghz podkręcić go do 2200 ? odpowiesz mi na to pytanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 sam powinieneś znać odpowiedz na to pytanie. my nie wiemy czy wydajność oryginalnej FX5900XT wystarcza ci? teraz ja zadam pytanie mam proca podkręconego na 2000Ghz podkręcić go do 2200 ? odpowiesz mi na to pytanie? Sorry chyba mnie żle zrozumiałes.Nie chodziło mi o to czy jest sens modowac w celu uzyskania "większej" wydajności tylko jakie są szanse iż to sie uda bez uszkodzenia sprzetu(W temacie jest :opinie użytkowników) Jeszcze raz sorry za żle sformułowane pytanie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Widze że nikt nie ma Leadteka 5900XT. Szkoda :( Może ktoś już zrobił tego moda i podzieli sie z wynikami? Czekam.............................. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 http://www.pclab.pl/thread29709.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 THX :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...