Adam_TVS Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Witam. Chcialem kupic to co w temacie, jest w Angela.pl ale dodatkowo zamawiam jeszcze 3 wentylatory, grilla i taśmę termoprzewodzącą w 4MAXie a tam tego coolera nie ma no a jakoś nie chce mi się płacić podwójnie za wysyłkę w dwóch innych sklepach :) Co byście polecali w tej cenie co jest w 4maxie. Cooler będzie przeznaczony do Bartona 2500+ Mobile ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 X-Dream II To chyba jedyny cooler w $maxie w podobnej cenie, ale trudno mi sie na jego temte wypowiedzieć. Konstrukcja radiator jest niezła - gruba podstawka, dużo żeberek (za to w X-dreamie I było wiecj miedzi). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareek Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 serwus 8) jezeli chodzi o cooler'ka podobnego do SPIRE WHISPER ROCK IV to polecam bardzo :wink: Arctic Cooling - Copper Silent 2 Thermal Control Rev 2 8) naprawde jest wydajny i bardzo cichy ale w 4max'ie go nie maja :wink: wskocz na www.sirius.pl maja tam chyba wszystko dostaniesz u nich te dwa cooler'ki i pozostale wentylatorki prawdopodobnie tez 8) no i ceny sa nizsze naprawde :D wiesz 4max to super gicarski sklepik ale troszke tam drozej wybor nalezy do Ciebie a jezeli chodzi o cooler'a z 4max'a to najlepszy nietylko moim zdaniem jest thermaltake silent boost 8) bardzo wydajny i cichy no ale cena tez jest od razu stosunkowo wyzsza pzdr jareek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Ja się podłączę pod Nicky`ego. Coolerek według producenta bardzo cichy, wyglądana wydalnego, ale testów nie robiłem. Zresztą, co za problem poszukac na google jakiego testu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visca_el_Barca Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Arctic Cooling - Copper Silent 2 Thermal Control Rev 2 Rulezz !!! Najcichszy wentyl na rynku !!! www.cooling.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...