Crazy_Ivan Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Pojawiło się demko tej produkcji i muszę powiedzieć, że jest naprawdę dobre. Graficznie gra prezentuje się świetnie (wkońcu widać po co jest Pixel Shader nawet w ver.2.0[tak przynajmniej podaje]). Gameplay też dobry jak ktoś lubił Total Anachilaction, Battle Isle, ect. będze zadowolony. Premniera podobno już w czerwcu więc zapowiada sie ciekawie :twisted: Nie dopisałem bardzo istotnej rzeczy, gra działa bardzo płynnie, nawet przy dużej jadce fps nie spada znacznie. Widać, że gra jest dobrze napisana (gram przy AAx2 i Anizox2, High). PS. Scrreny i demo są na np. Gamershell, każdy znajdzie - polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skWARu Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 no ja juz sciaglem na poczatku jak sie pojawilo choc malo gralem w jedynke to sprubowalem jednak mam problem gra tez mi chodz plynnie na wiekszosci na max jednak ziemia jest rozno kolorowa:| hehehe glupio zabrzmialo poprostu zamiast miec kolor ziemi ma ruzne plamki roznego koloru mam nadzieje ze poprawia to. zapewne to przez mojego mx440 no ale coz narazie nie mam kasy na nowa grafe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 zaje.. giera i te efekty:) z aax6 i anizo x4 do 22 fps niekiedy nawet zjedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 skWARu, może standardowo inne (nowsze) stery pomoga :roll: , choć nie muszę mówić, że przy mx wiele tracisz (GC2 to pierwsza gra, która uświadomiła mi, że PS to nie do końca puste marketingowe bajki :P). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 gra ktos w ta gierke ? pierwszy rts ktorego od dluzszego czasu mam zamiar skonczyc tak fajnie sie gra :twisted: piekna grafa na dx8.1 stronka http://www.groundcontrol2.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Nawet spoko gra,juz patch do niej wyszedł :). Bedzie rts na wakacje. Co do grafy to woda oszukana troszke, jednostki sie nieodbijają :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 no giera fajowa, lubie rts z ladna grafa, ladnie mi biega w 1280x1024 przy 4xFSAA i 8 Anizo a co do wody to u mnie sie wszystko odbiija (i wyglada super), ustaw sobie water reflection na everything, chyba ze nie masz tej opcji na Ti4xxx , giera ma w opcjach mozliwosc wyboru PS fajnie od 1.1 , 1.4 2.0 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Witam... Dorwalem ta gierke no i pojawil sie problem... Mianowicie nie dziala:P ERROR: No appropriate 3D graphics card detected. Unale to run GC2. Czy kto[ mi moze powiedziec w czym rzecz? Mam radka 9100 i athlona 2.4ghz plus 512mb ramu. Sciagnolem i zainstalowalem najnowsze sterowniki i lipa.... prosze o pomoc pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 path Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 to juz robilem dalej lipa.... do wersji 1.07 bidajze zapathowalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 ERROR: No appropriate 3D graphics card detected. Unale to run GC2. (...) Mam radka 9100 (...) Radeon 9100 i wszystko jasne :P Raczej szukaj ratunku w innych (niekoniecznie najnowszych) sterownikach. PS. są już dwa topiki o GC2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Mój brat cioteczny ma Cel 1.8 + Radeon 9100 128 MB i dałem mu swoją instalkę + wpis w rejestr i wszystko mu śmiga bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XAD Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Witam, Gra chodzila wczesniej normalnie, teraz po kilkunastu sec. od odpalenia planszy wiesza sie ale nie system tylko sama gra, dziwki z gry tez dzialaja. Testowalem juz czy to karta graficzna ale okazalo sie ze nie bo w Doom3 czy 3DMark03 nie wykazuje zadnych zwiech ani nic podobnego. Moje przypuszczenia moga byc ze to wina SP2, ktorego zainstalowalem do winXP, ale nie wiem moze to nie byc to. Jezeli wie kto co to moze byc, to prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sołtys25 Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Sądzę że dobrze kombinujesz z tym SP2. Są z nim same problemy, zastanawiam po co go instalowałeś. 8O U mnie GC2 działa idealnie i u kumpli też- na bardzo różnym sprzęcie. Przeinstaluj gierkę może pomoże, a jak nie to pozbądź się SP2-jak się da :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XAD Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 reinstal itd nic nie dal. czytajac coraz wiecejej o SP2 doszlem do wniosku ze to on. jedynie co dziala z gier to Doom3 reszta starszych poszla w zapomnienie, jedynie czekac az cos wymysla na tegooo SP2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...