colin_hendry Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 W zamian postawie zgrzewke piwa !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 325/650 i ci mało 8O ja bym dał sobie juz spokoj chyba ze karty nie lubisz.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 ... no pewnie ze mało :P a tak na serio to czemu jakie masz objawy teraz obraz ci staje od gpu czy masz artefakty od gpu ?? bo od pamieci to n pewno masz artefakty :P i czym to chłodzisz ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 mi staje obraz tzn ze co , brak chlodzenia ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 mi staje obraz tzn ze co , brak chlodzenia ???no to siejmij chłodzeniem a nie modami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 mam pytanie, wampir jakie masz pamieci i rdzen ?? Aha jaki jest rdzen najlepszy do O/C, i czy zawsze on jest lepszy od innych ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Pamieci to hynix 4ns , z radiatorami i jak sie na nie dmuchnie to i czasami 620 leca ( musi byc chlodniej) :wink: Rdzen wedlug Rivatuner A3 bo sam jeszcze nie sciagalem radiatora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 a inni jakie macie ??? rdzenie i pamiatki ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colin_hendry Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 ... no pewnie ze mało :P a tak na serio to czemu jakie masz objawy teraz obraz ci staje od gpu czy masz artefakty od gpu ?? bo od pamieci to n pewno masz artefakty :P i czym to chłodzisz ?? Witam! Kiedys juz pokazywalem Ci zdjecie karty - na rdzeniu radiator ORB od pentiuma II - taki dosc spory - z tylu taki fajny radiatorek ktory kiedys chciales kupic. Na pamieciach radiatorki bede wymienial na wieksze chociaz i tak sa spore. A chodzi wlasnie o artefakty w dwoch ostatnich testach 3dmarka :/ - tak dla przykladu podalem 3dmarka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colin_hendry Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 325/650 i ci mało 8O ja bym dał sobie juz spokoj chyba ze karty nie lubisz.. Bardzo ja lubie dlatego chcialbym jej zafundowac modka ale mam do elektroniki dwie lewe rece :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 325/650 i ci mało 8O ja bym dał sobie juz spokoj chyba ze karty nie lubisz.. Bardzo ja lubie dlatego chcialbym jej zafundowac modka ale mam do elektroniki dwie lewe rece :-) to pogadaj z berkutem ja jemu w wakacje chyba swoją wysle jak sam sie nie odwaze jej moda zrobić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colin_hendry Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 325/650 i ci mało 8O ja bym dał sobie juz spokoj chyba ze karty nie lubisz.. Bardzo ja lubie dlatego chcialbym jej zafundowac modka ale mam do elektroniki dwie lewe rece :-) to pogadaj z berkutem ja jemu w wakacje chyba swoją wysle jak sam sie nie odwaze jej moda zrobić :) Bylem pewien ze masz juz vmoda - co jak co ale takie taktowania rdzenia i pamieci.. :> No i ten wynik z 3dmarka ;-) Ciekawe ile wyciagniesz po operacji. Wlasnie chyba tak zrobie ze ja wysle :-) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nierealny_52 Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Do POWER BY AMD : jak ty wyciągnełeś tyle z tej karty8O , co na nią wsadziłeś?? Podziel się ze mną i innymi , bo to mi się podoba :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 http://service.futuremark.com/compare?2k1=7871154 wiecej chyba nie trrzeba tłumaczyć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 http://www.republika.pl/powerbyamd/grafa/P1050019.JPG http://service.futuremark.com/compare?2k1=7871154 wiecej chyba nie trrzeba tłumaczyć :) ehh ! slicznie wykreciles tego bartka ? no i GF tez ofkozz tez sie przymierzam do bartona ale musze miec pewnosc ze bede mial fajnie krecacy sie egzemplaz ! - bo jak ma sie podkrecic do tylu jak moj wysluzony JIUHB to dziekuje pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...