Skocz do zawartości
colin_hendry

vmody w prolink ti4200 - kto sie podejmie z okolic Kraka - ?

Rekomendowane odpowiedzi

... no pewnie ze mało :P 

a tak na serio to czemu jakie masz objawy teraz obraz ci staje od gpu czy masz artefakty od gpu ?? bo od pamieci to n pewno masz artefakty :P

i czym to chłodzisz ??

Witam! Kiedys juz pokazywalem Ci zdjecie karty - na rdzeniu radiator ORB od pentiuma II - taki dosc spory - z tylu taki fajny radiatorek ktory kiedys chciales kupic. Na pamieciach radiatorki bede wymienial na wieksze chociaz i tak sa spore. A chodzi wlasnie o artefakty w dwoch ostatnich testach 3dmarka :/ - tak dla przykladu podalem 3dmarka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

325/650 i ci mało  8O  ja bym dał sobie juz spokoj chyba ze karty nie lubisz..

Bardzo ja lubie dlatego chcialbym jej zafundowac modka ale mam do elektroniki dwie lewe rece :-)

to pogadaj z berkutem ja jemu w wakacje chyba swoją wysle jak sam sie nie odwaze jej moda zrobić :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

325/650 i ci mało  8O  ja bym dał sobie juz spokoj chyba ze karty nie lubisz..

Bardzo ja lubie dlatego chcialbym jej zafundowac modka ale mam do elektroniki dwie lewe rece :-)

to pogadaj z berkutem ja jemu w wakacje chyba swoją wysle jak sam sie nie odwaze jej moda zrobić :)

Bylem pewien ze masz juz vmoda - co jak co ale takie taktowania rdzenia i pamieci.. :> No i ten wynik z 3dmarka ;-) Ciekawe ile wyciagniesz po operacji. Wlasnie chyba tak zrobie ze ja wysle :-) pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość nierealny_52

Do POWER BY AMD : jak ty wyciągnełeś tyle z tej karty8O , co na nią wsadziłeś?? Podziel się ze mną i innymi , bo to mi się podoba :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehh ! slicznie wykreciles tego bartka ?

no i GF tez ofkozz

tez sie przymierzam do bartona ale musze miec pewnosc ze bede mial fajnie krecacy sie egzemplaz ! - bo jak ma sie podkrecic do tylu jak moj wysluzony JIUHB to dziekuje

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi