ThRuSt Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25967555 tak jak w temacie :) co sadzicie o tej zasilce?? oplaca sie i czy bedzie lepsza jak chociazby ModeCom 300W GT czy Fortron 300W ??? podzielcie swoje opinie z gory THX PozdrO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25967555 tak jak w temacie :) co sadzicie o tej zasilce?? oplaca sie i czy bedzie lepsza jak chociazby ModeCom 300W GT czy Fortron 300W ??? podzielcie swoje opinie z gory THX PozdrO podobno te delty 1 na 3 trafiaja sie dobre fit tak mowil bo kupowal a czy bedzie lepsze to jest to samo ale mysle ze z fortrona zawsze wiecej sie wyciagnie niz to co jest napisane na naklejce :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThRuSt Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 oki spoko dobrze ze ktos sie odezwal pomysle nad tym fortronikiem :)) ale dajmy szanse wypowiedziec sie jeszcze innym osobom :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=680...er=asc&&start=0 :twisted: :twisted: :twisted: <-- just joke :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 czuje sie wyzwany do tablicy :D kupilem 2 szt DELTY - jedna byla OK (zasila aktualnie 2xAXP@2,3GHz) druga raz na jakis czas puszczala powoli napiecia w dół (nawet bez obciążenia) - odesłałem do sprzedawcy - SAMI ODDALI 8zł za transport - i podesłali następną zasiłkę.. (chyba wzorcową bo napięcia ma dokładne i ciągnie 2xBarton @2.3GHz!! + 1GB ramu) zasileacz jest bardzo cichy - to plus myslę ze jak ktoś jest cierpliwy (no bo moze bedzie musial 2 razy wymieniac :D) to to jest bardzo dobra okazja - jest bądź co bądź miesiąc gwarancji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThRuSt Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 jeszcze pytanko co powiecie o tej zasilce CHIEFTEC PFC HPC 300-202 ?? bedzie lepszy od Fortrona FSP300-60GTP ???? bo juz sam nie wiem co kupic :))))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 jeszcze pytanko co powiecie o tej zasilce CHIEFTEC PFC HPC 300-202 ?? bedzie lepszy od Fortrona FSP300-60GTP ???? bo juz sam nie wiem co kupic :)))))))bedzie gorszy od fortrona :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThRuSt Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 thx za odpowiedz, ale teraz u kogo kupic tego Fortrona wszyscy polecaja Haszyda, a co myslicie o tym kolesiu - Petter, mozna mu zaufac?? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=26002074 a i jeszcze jedno dlaczego tych zasilaczy nie ma w sklepie???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThRuSt Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 no widze ze nikt mi nie pomogl a zasilacz zaraz zostanie sprzedany :( teraz sie zapytam czy ta zasilka FSP300-60BT bedzie lepszym rozwiazniem niz ModeCom ATX-300GT, czy moze oba sa godne polecenia, ktory lepszy i cichszy?? ale patrzac na cene to fortron jest o wiele tanszy i zacheca do kupna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 hahahha wlasnie bylem w trakcie pisania ja sie pożaliłeś :D - bierz delte nie mysl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThRuSt Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 nie DELTY nie biore nie chce miec klopotow potem, ale interesuja mnie teraz tylko te 2 zasilacze czyli FSP300-60BT i ModeCom ATX-300GT, ktory bedzie lepszy??? pomozcie bo chce wlasnie kupic i nie wiem ktory???????!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThRuSt Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 no co jest nikt nie wie co jest lepsze?? pomozcie mi szybko bo dluzej nie moge czekac!!!!!!!!!!!!! ale chyba wezme tego Fortrona :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...