Skocz do zawartości
ThRuSt

What do you think about this??? --> DELTA Electronic

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25967555

tak jak w temacie :) co sadzicie o tej zasilce?? oplaca sie i czy bedzie lepsza jak chociazby ModeCom 300W GT czy Fortron 300W ???

podzielcie swoje opinie 

z gory THX

PozdrO

podobno te delty 1 na 3 trafiaja sie dobre fit tak mowil bo kupowal a czy bedzie lepsze to jest to samo ale mysle ze z fortrona zawsze wiecej sie wyciagnie niz to co jest napisane na naklejce :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czuje sie wyzwany do tablicy :D

kupilem 2 szt DELTY - jedna byla OK (zasila aktualnie 2xAXP@2,3GHz) druga raz na jakis czas puszczala powoli napiecia w dół (nawet bez obciążenia) - odesłałem do sprzedawcy - SAMI ODDALI 8zł za transport - i podesłali następną zasiłkę.. (chyba wzorcową bo napięcia ma dokładne i ciągnie 2xBarton @2.3GHz!! + 1GB ramu)

zasileacz jest bardzo cichy - to plus

myslę ze jak ktoś jest cierpliwy (no bo moze bedzie musial 2 razy wymieniac :D) to to jest bardzo dobra okazja - jest bądź co bądź miesiąc gwarancji...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

thx za odpowiedz, ale teraz u kogo kupic tego Fortrona wszyscy polecaja Haszyda, a co myslicie o tym kolesiu - Petter, mozna mu zaufac??

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=26002074

a i jeszcze jedno dlaczego tych zasilaczy nie ma w sklepie????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no widze ze nikt mi nie pomogl a zasilacz zaraz zostanie sprzedany :(

teraz sie zapytam czy ta zasilka FSP300-60BT bedzie lepszym rozwiazniem niz ModeCom ATX-300GT, czy moze oba sa godne polecenia, ktory lepszy i cichszy?? ale patrzac na cene to fortron jest o wiele tanszy i zacheca do kupna :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie DELTY nie biore nie chce miec klopotow potem, ale interesuja mnie teraz tylko te 2 zasilacze czyli FSP300-60BT i ModeCom ATX-300GT, ktory bedzie lepszy??? pomozcie bo chce wlasnie kupic i nie wiem ktory???????!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi