zielony_I Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Zamierzam sprawić sobie obudwe - bede kupował bez zasilacza także nie ma on najmniejszego znaczenia Czy ktos mial moze doczynienia z Codegen 6049 ? http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8525 Co o niej sądzicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Wydaje sie byc calkiem sympatyczna. Jakbym mial gorsza od swojej to bym bral ;). A mam te i wypasik jest jak dla mnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Ja stram sie kupić tę obudówke, http://www.proline.pl/shop.php?prodid=5452...54d424f5f424c41 Prosta, elegancja - poprostu z klasą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 bardzo podobnądo tego codegena obudowę kupiłem na kompa dziewczyny 2-3 lata temu (tylko że odcienie niebieskiego) i jest fajna aczkolwiek nie ma szyn na dyski do samej podłogi ale jakość wykonania jest na prawdę ok. tego codegena dobrze by było obejrzeć z bliska, zobaczyć czy się nie buja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Ja stram sie kupić tę obudówke, http://www.proline.pl/shop.php?prodid=5452...54d424f5f424c41 Prosta, elegancja - poprostu z klasą ja taka mam i potwierdzam, prosta i elegancka - wada: nie wyjmowana tacka na plyte glowna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathMan Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Zielony, mam tą obudowe i moim zdaniem jak za tą cene to nic nadzwyaczjnego. Wybierz coś innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Szkoda ze nie ma zdjec tych bud od srodka i z tylu, bo to w sumie jest najwazniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathMan Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Wnętrze tej mojej jest pod TYM adresem niestety za wiele tam nie widać. PS. Ma ktoś inne zdjęcia TEJ obudowy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkia Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 A JA MAM TAKĄ :P Jest więc tak: - zasilacz do bani(to już drugi po servisie-na 12V jest 13,5 8O ), no ale jak bedziesz wyżucał to spoko. Wyciąg od tyłu i od góry (od góry trochę poroniony, nawiercone dziórki blokujące przepływ powietrza, podwójny sufit, tz nad szkieletem jest klapa zatrzaskująca obudowe-to też blokuje CFM. Z tyłu już lepiej-siateczka, ale też nie ideał. Zapinki zamiast wkręcania śrób to plus. Wmiary wystarczjące na wysokość, ale przydałoby sie na długość pare cm wiecej(jak wyjmuje taśme z HDD to zaczepiam o mojego GF 3). Zaślepki od PCI wyjmowane a nie wyłamywane. Niedługo w dziale modingu, jak dokończe prace :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnson Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 tez mam tego cudaka i ogolnie jestem zadowolony, trzeba uwazac na palce wyciagajac zaslepki PCI, ta plastikowa szyna zastepujaca srubki b.dobrze trzyma kart PCI, radeona musialem przykrecic bo trzymalo go slabo, obudowa ma miejsce na wentyl nad kieszenia nad dyski ( chyba 70X70), ma usb na froncie i sluchawki i mic, dziura na dyskietki jest waska wiec trzeba miec male palce :) . Jak pisalem genealnie jestem zadowolony ale i tak zbieram na chiefteca. Tam po prostu widac jakosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...