dangerox Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Może i pytanie banalne, ale chciałem się zapytać czy są kontrollery USB 1.0. Słyszałem, że od razu były 1.1 a następnie 2.0. Chciałem się zapytać jeszcze od mniej więcej jakich płyt głównych się zaczynały te porty. Wydaje mi się, że w mojej starej płycie jest USB 1.0 ale kumpel się sprzecza, że nie ma 1.0 tylko od razu jest 1.1. Co ciekawe w instrukcji od płyty pisze jedynie, że jest USB ale nie podano wersji. Widziałem tak w kilku starszych płytach pod pierwsze pentiumy. Jestem jużzamotany w tej kwestii. Nie jestem pewien, czy to nie przez USB zawiesza się mój modem na neostradzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 kumpel gada bzdury ja na plycie lucky star MVP3 mialem 1.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangerox Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Pisało ci, że masz 1.0 czy po prostu pisało że masz USB (bez wskazania wersji) :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangerox Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Faktycznie jest 1.0 i dopiero w późniejszych modelach pojawiło się USB 1.1. Dzięki za pomoc :wink:. Szkoda, że ci z tepsy tego mi nie powiedzieli. Samemu trzeba do wszystkiego dochodzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...