TasiOZ Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Ktora płyta lepsza??? ( wydajnośc , stabilność , OC i inne ) Epox 8RDA3I czy Soltek 75-FRN2-L GOLD ??? Do płyty planuje dokupić Athlon XP 2500+ 0,13u FSB 333 Barton 512 KB cache Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Ja mam solka. Chodzi jak w moim konfigu. Z tego co wiem, to jeśli Epox to tylko 8RDA+ (zachwalany) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Jest dużo różnic. Najważniejsze: Epox - ma dziurki wokół socketa, max FSB 225MHz(stable), 3-fazowe zasilanie Soltek - brak w/w. dziurek, max FSB nawet 250MHz,2- fazowe zasilanie, prawdopodobnie najlepszy system moniotringu i ochrony CPU przed spaleniem pod AMD. Zdecyduj się, na czym ci zależy i wybierz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...