Skocz do zawartości
Flea

Moding Budy By Flea

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Oto lista zmian które chciałbym wykonać w swojej obudowie Mercury PRIMO:

1. Cała obudowa oświetlona kolorkiem od środka

2. Zrobienie Panelu przedniego wraz z wyswietlaczem LCD

3. Stworzenie jakiegoś chłodzonka wodnego tylko jest jeden warunek wszytsko musi sie zmiescic w obudowie

4.Zakupienie okragłych tasm reagujacych na światło UV

5.Zainstalowanie 2 okna tylko ze na samej gurze obudowy !

to narazie wszytsko sprubuje dzisaj walnac fotki jak narazie sie buda prezentuje !! :] chciałbym was prosic o jakieś propozycje !! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem ze wsi i pochwa-lić się ośmielam dopiero jak już mam czym. Bo co napiszę - "Goldwing Apdejt Szturchen w puppen", ale zdjęcia to se narysujta? :>

Flea - działaj, działaj, my to potem zbesztamy... khem, ocenimy :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem ze wsi i pochwa-lić się ośmielam dopiero jak już mam czym. Bo co napiszę - "Goldwing Apdejt Szturchen w puppen", ale zdjęcia to se narysujta? :>

swieta racja, ale zalozyl chlopak topik ku swemu uwielbieniu i coz tu poradzic ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie, gdzie jakaś oczoj..bitna nazwa? Co prawda jest "by", ale to nie to samo co "Anal Beast Mod", "Autostrejd Mod", "Hyper Project Xenon Xaser Xsara Picasso Xerox XXX" czy choćby "Project Rzyć of Alien Revolution in Kisiel" :>

Nieźle, ani jednego obrazka i już prawie 10 repostów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie, gdzie jakaś oczoj..bitna nazwa? Co prawda jest "by", ale to nie to samo co "Anal Beast Mod", "Autostrejd Mod", "Hyper Project Xenon Xaser Xsara Picasso Xerox XXX" czy choćby "Project Rzyć of Alien Revolution in Kisiel" :>

Nieźle, ani jednego obrazka i już prawie 10 repostów.

z tym kisielem to do mnie kręcisz? :>

a jak jeszcze nci nei zrobił to przynajmniej by pokazał fotki tego co ma teraz i przerabiać chce.. eh..

poczekamy chwilke i sie zaczną topiki w stylu "super extra zapowiedź mojego wstępu do zapowiedźi mojego intensywnego myślenia o wymyślaniu mojego nowego zajefajnego moda" :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi