RuseQQ Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Czy ma ktos takie biosy gdzies zakamuflowane albo wie gdzie takie znalesc bo ja szukalem dlugo ale nienatknolem sie na nie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Moze dlatego ich nie znalazles bo ich nie ma? Pierwszy raz slysze o 8500XT ? :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 jest pro, ale xt nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 jest pro, ale xt nie ma jest jest XT - Ati coś takiego wypuściła w śladowych ilościach na Comdexie chyba z 4 lata temu. Widziałem ostatnio zdjęcie nawet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuseQQ Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 jest pro, ale xt nie ma http://www.pcinpact.com/actu/news/Radeon_8...ez_Gigabyte.htm a to co jest ?? karta wyszla 2 lata temu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Wykrecony zwykly 8500 . Dajesz normalny BIOS i troche zmieniasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 nazwy nie zmienisz rad editorem ale taktowanie to banał. xt nawet nie ma w specyfikacjach ati, podobnie jak radeonów 9600 pro ultra 500/600 w wydaniu gigabyte - oni sami tworzą takie cudaki i mieszają z nazwami, jak gainward :!: 8500 XT nie istnieje :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 dokładnie, nie ma oficjalnie radeona Pro Ultra 9600 , tak samo jak 8500Xt, ja tez se moge podkrecic i powiedziez ze to Ti4200 Ultra... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...