whql Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Co zrobić, aby WinMe chodził poprawnie z 1 GB RAM? Zwiększyłem MaxFileCache i sam system działa, ale nie gry. Proszę nie pisać, że system jest do d..., bo mam go legalnie i uważam, że jest najlepszy i najstabilniejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Co zrobić, aby WinMe chodził poprawnie z 1 GB RAM? Zwiększyłem MaxFileCache i sam system działa, ale nie gry. Proszę nie pisać, że system jest do d..., bo mam go legalnie i uważam, że jest najlepszy i najstabilniejszy. ja uważam że na marsie żyją zielone ludki ME wywyodzi się z 95 - a systemy te miały problemy już przy 512 MB RAM (w sumie powinien działać - ale Ramu nie wykorzysta). Jeśli system jest najlepszy i najstabilniejszy to będzie działał dobrze (nawet z grami) ;) Jeśli jest inaczej - to zainstaluj sobie 2000/XP/2003, zobaczysz co to jest stabilność Gry mogą ci nie działać - nie z powodu za dużej ilości RAM, ale z powodu np uwalonych kości RAM lub wirusów lub czegokolwiek innego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whql Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Prosiłem o niepisanie głupot. XP wiesza się tak samo jak inne windowsy, tylko cwanie maskuje to komunikatem o tym, że "trwa kończenie programu". Moje kości ram są jednakowe, osobno działają bez zarzutu. Zamiana gniazd nic nie daje. System działa, ale w Far Cry już nie pogram. Wszystkie 3DMarki przechodzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Prosiłem o niepisanie głupot. XP wiesza się tak samo jak inne windowsy, tylko cwanie maskuje to komunikatem o tym, że "trwa kończenie programu". Moje kości ram są jednakowe, osobno działają bez zarzutu. Zamiana gniazd nic nie daje. System działa, ale w Far Cry już nie pogram. Wszystkie 3DMarki przechodzą. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whql Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Proszę o konkretną pomoc a nie o dyskusję o wyższości jednego systemu nad drugim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 poszukaj łaty do winme&win 98se była aby te systemy działały na kompach pow 512 mb pamięci ram .pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whql Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Nie ma takiej łaty do WinMe Formalnie system działa z 1GB RAM ale tylko na platformie Intela Mam ograne wszystkie możliwe łaty (krytyczne są w zasadzie tylko dwie - w XP to "niekończąca się opowieść") z witryny automatycznej aktualizacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 http://66.102.9.104/search?q=cache:9Gc2O3S...l=pl&lr=lang_pl tutaj jedno rozwiązanie a tutaj oficjalna strona microshita :PP http://support.microsoft.com/default.aspx?...id=kb;PL;304943 http://support.microsoft.com/default.aspx?...id=kb;PL;181862 http://support.microsoft.com/default.aspx?...id=kb;PL;253912 pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 od ME lepszy jest juz win98SE a ME to totalny syf !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 od ME lepszy jest juz win98SE a ME to totalny syf !!! Ztym sie nie zgodze za chiny ludowe, 98 nie moglem zmusic do stabilnej pracy dluzej niz 2-3 dni, pozniej kaszana maksymalna.... Me sluzylo mi ponad rok (ze srednim zrzutem ghosta raz na miecha - ale bez zadnych dziwnych sytuacji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whql Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Dzięki Domik. Sprawdzę później. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Ja mogę dodać os siebie że testowałem wszystkie wersje od 95 do XP Pro. Najstabilniejszy i najszybszy jaki był to 2000 Pro (teraz siedzę na XP i da się go nieźle zmodować i przyspieszyć by działał pięknie z moją mizerną ilością ramu). A najmniej stabilny i najbardziej zawodny niestety Me. Poza tym z takim sprzętem masz Me? Systemy oparte na NT lepiej obsługują hardware! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...