MarK Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Witam kumpel ma taki problem z dyskiem : Samsung 160gb(2mb cache) model: SP1604N juz drugi raz szlag mu trafil partycje C:, reszta dysku nienaruszona wszystkie katalogi i pliki maja w nazwie krzaczki, przy czym kazdy katalog i plik zajmuje duzo wiecej niz pojemnosc partycji !!! wyglada to tak : mile widziane jakies propzycje rozwiazania problemu z gory thx za wszystkie wypowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleX69 Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 sprobuj ndd lub scandisk ... jesli jes to po raz kolejny sprawdz molex'a wymin tasme ide ... nie zaszkodzi zapodac Samsung SHDIAG Diagnostic Tool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 i podstawowe pytanko , czy komp krecony , to znaczy czy przypadkiem pci nie jest za wysoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavras Wyżryn Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Ja tak miałem na starym kompie w czasach gdy grasował wirus czarnobyl, katalog z fifą zajmował 22GB podczas gdy cały dysk tylko 6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 komp krecony, plyta glowna to jakis Shuttle na KT266A, do tego athlon 1700+ i 256 mb RAM DDR, nie wiem na ile teraz leci jego PCI/AGP, ale sie dowiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleX69 Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 TU masz ostatnia wersje Shdiag v1.23 ... ... najpierw sprawdz polaczenie z dyskiem i jego stan programem diagnostycznym ... PCI zostaw sobie na pozniej 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Najpierw dobrego antywira bym polecił, widziałem na kompie kolesia coś takiego. Potem obniżkę fsb bo kontrler może wariować. Potem sprawdzenie kabli i dysku wiadomo jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...