azyl Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Witam , zaczne od poczatku stacja dyskietek dosyc ladnie mi smigala, nie zgrzytala, czytlala wszytskie dyskietki i ogolnie bylo spoko. Po jakims czasie przy czytnaiu dyskietek ( lub ich szukaniu ) zaczela wydawac glosny dzwiek, jakby zgrzyt, ale dzialala dalej. W koncu padla, nie czytala zadnych dyskietek i wogole nic sie z nia nie dalo zobic. Jako ze mam te cholerne plobmy a stazy sie nie zgadzaja na ich zdjecie to zawiozlem kompa do serwisu ( te &^%&$ z serwisu przy okazji zobily mi format dysku nie pytajac mnie o zgode a ktorego NIE CHCIALEM ale to szczegol ), potem go odebralem z dzialajacym FDD ( nie wiem czy go wymienili czy naprawili ). Jakis czas dzialalo ok ale ostatnio fdd zowu zaczal tak zgrzytac :evil: czy ci *^%&% z serwisu nie potrafia zrobic tego tak zeby dzialalo ??? jak to jest ze sprzet odebrany z serwisu po ok 2 miechach znowu sie wali ?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleX69 Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 powiedz jaki to serwis ... inni beda omijali go z daleka!! wymien flopp'a (50,-) bedziesz mial z glowy problem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 serwis nazywa sie micratech ( nie mylic z microtec :wink: ) czy ktos mial jakies doswiadczenie zwiazane z tym serwisem ?> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 a tak wogole to daruj sobie floppa... przeciez masz cdrw;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...