woj7up Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Na poczatek powiem ze mam płyte Epox 8KHA+ i używam karty zintegowanej........ Standardowo przy uruchamianiu kompa słychac charakterystycny klang co sie beep zwie tyle ze w moim przypadku słychac go w głośnikach wieży co jest o takim nasileniu że mnie jasny szlag trafia :cry: Jak to wyłączyć zeby bylo słychac tylko w głośniku systemowym :?: :?: :?: :?: Prosze o pomoc :( :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Na poczatek powiem ze mam płyte Epox 8KHA+ i używam karty zintegowanej........ Standardowo przy uruchamianiu kompa słychac charakterystycny klang co sie beep zwie tyle ze w moim przypadku słychac go w głośnikach wieży co jest o takim nasileniu że mnie jasny szlag trafia :cry: Jak to wyłączyć zeby bylo słychac tylko w głośniku systemowym :?: :?: :?: :?: Prosze o pomoc :( :( W zasadzie to sa 2 sposoby zeby tego nie slyszec : 1 - Wieze wlaczac dopiero po zaladowaniu Windy 2 - Na czas ladowania wyjac mini-jacka z wyjscia karty dzwiekowej Alternatywa moze byc takie sciszenie zeby bylo slychac minimalnie (pogrzebaj w multimediach) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anthony_Meyson Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 czasami w BIOSIE jest opcja zeby to co ma isc na pcspeakera szlo na audio onboard. wystarczy to wylaczyc. przy czym nie wszystki biosy to maja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj7up Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Na poczatek powiem ze mam płyte Epox 8KHA+ i używam karty zintegowanej........ Standardowo przy uruchamianiu kompa słychac charakterystycny klang co sie beep zwie tyle ze w moim przypadku słychac go w głośnikach wieży co jest o takim nasileniu że mnie jasny szlag trafia :cry: Jak to wyłączyć zeby bylo słychac tylko w głośniku systemowym :?: :?: :?: :?: Prosze o pomoc :( :( W zasadzie to sa 2 sposoby zeby tego nie slyszec : 1 - Wieze wlaczac dopiero po zaladowaniu Windy 2 - Na czas ladowania wyjac mini-jacka z wyjscia karty dzwiekowej Alternatywa moze byc takie sciszenie zeby bylo slychac minimalnie (pogrzebaj w multimediach) Pytalem i oczekiwalem fachowej odpowiedzi ........... :( :( :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...