Kllaymenn Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Czy probowal ktos z Was w dyskach firmy Seagate lub innych zmienc elektronike z dysku z tej samej serii tylko o wiekszej pojemnosci? Bo jestem ciekaw czy jesli bym wlozyl do mojej Barracudy IV 40GB elektronike od Barracudy IV 60GB czy ruszylby? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleX69 Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 rozwieje toje marzenia - nie ma takiej mozliwosci ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kllaymenn Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Kurde raz tutaj gdziesz czytalem ze komus tak dzialalo a raz ze nie mam o tym mowy. A czy taki wkretak pasujacy do tych smiesznych wkretow dostane bezproblemu?Kurde raz tutaj gdziesz czytalem ze komus tak dzialalo a raz ze nie mam o tym mowy. A czy taki wkretak pasujacy do tych smiesznych wkretow dostane bezproblemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Niestety: rozwieje toje marzenia - nie ma takiej mozliwosci ... Ja pożyczyłem wkrętak z serwisu komputerowego, bo nigdzie nie mogłem go kupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleX69 Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 mowa jest o elektronice czy wkretaku ... wydaje mis sie, ze sie zamieszaliscie :lol: elektronika od innego dysku - nawet tej samej firmy a rozniacego sie wielkoscia - NIGDY NIE BEDZIE PASOWALA DO INNEGO MODELU DYSKU ... aby uruchomic taki dysk potrzebna jest TA SAMA ELEKTRONIKA!!! (ten sam firmware a czasem pbc) ... dla niedowiarkow tu prosze kierowac pytania napewno pan Maciej Janda chetnie odpowie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...