SzymonTER Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Czy ma ktos z was taki zestawik? Opłaca się go kupić? http://www.bloki.webpark.pl/index.php?name...huricane_system Ma ktoś z was wogóle z elementami WC tej firmy? Jakiej wody trzeba nalac do obiegu (kranówka, przegotowana czy może destylowana)? Jak moge wykożystać 30litrowe akwarium do tego zestawu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Ludki na forum chwalą bloki tej firmy. Zestaw ten ma jednak jedną DUŻĄ wadę- brak nagrzewnicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonTER Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 No tak, ale jak bym dołozył do tego to akwarium to chyba brak nagrzewnicy nie byłby problemem. Co z tą woda?Może ma ktos taki zestaw i może coś na jego temat powiedzieć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 No tak, ale jak bym dołozył do tego to akwarium to chyba brak nagrzewnicy nie byłby problemem. Co z tą woda?Może ma ktos taki zestaw i może coś na jego temat powiedzieć? woda w akwarium nigdy nie odda tyle ciepla do otoczenia jak zrobi to nagrzewnica , oczywiscie lepiej akwarium niz nic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Odpowiednio duze akwaruim wystarczy w zupełności. Ja mam 60litrowe napełnione 40 litrami wody demineralizowanej (3.5pln za 5 litrów - w makro). Sprzęt jak w podpisie chodzi 24h/dobe i temperatura: przy pracy biurowej - 24-26 stopni czy katowaniu benchmarkami - max to jakies 40 stopni ( na ogół to kolo 36 ) Jedyny minus tego rozwiązanie to całkowity brak mobilności kompa (na którym ostatnio mi zależy) więc po wakacjach w obudowie pojawi się pewnie BI extreme2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...