grzesiu Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Witam! widze ze teraz na forum gry duzo tematow o grach mmorpg wiec postanowilem podzielic sie tym w co ja gram z kumplami. www.pristontale.com adres strony o tej grze. Wystarczy sie zarejestrowac i grać. Gra jest fajniutka, miło się gra. Jakby co, moge zalatwic miejsca w klanie PHANTOMS do ktorego naleze ;) (klan jest wylacznie dla polakow) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekplus Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 ja sie zarejstrowałem i ściagam( bedzie dopiero koło 22 :( ) gre troche dużo zajmuje , ale z tego co widziałem to grafika prezetnuje sie ładnie , zobaczymy jak z grywalnoscią , jak mi sie spodoba to chetnie przyłącze sie do klanu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 na jakim serwerze grasz? bo ja na MIDRANDA. Mam archera na 31lvl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Ja sie nie moge zarejestrować,chociaż gierke już sciągnąłem. Co chwila wyskakuje mi jakiś błąd. Pewnie z przeciążenia serwera. Ale już mnie to zaczyna wk********* i wkońcu sie znudze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekplus Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Jescze nie gram , musze ściągnąc jeszcze raz gre bo wywala mi błąd podczas instalcji, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Ja sie nie moge zarejestrować,chociaż gierke już sciągnąłem. Co chwila wyskakuje mi jakiś błąd. Pewnie z przeciążenia serwera. Ale już mnie to zaczyna wk********* i wkońcu sie znudze. a wchodzisz do rejestracji przez strone czy przez gre? Ja jak chcialem sie zarejestrowac to musialem isc do kumpla bo u mnie jak tam kilknęłem accept to wracało do strony poprzednej.....pewnie przez to ze sie zgodzilem na instalacje jakis tam jezykow chinskich ;p Grajcie na MIDRANDA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yuya Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Witam wszytkich. Mam taki maly problem - problem z rejestracja. Gdy otrzymuje juz odpowiedni numer i sie rejestruje, krzyczy mi ze albo nie ten numer, albo nie moze byc zrealizowane w tym czasie, a robilam to z tysiace razy. Prosze pomuzcie mi!! Moj numer GG - 8293455 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siragnar Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Jakby co, moge zalatwic miejsca w klanie PHANTOMS do ktorego naleze ;) (klan jest wylacznie dla polakow) :DMi możesz moje gg: 3803726 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiReFoX Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Mam pytanie ? mozesz mi powiedzic jak sie zapisac do waszego klanu ?? Chetnie sie przylacze ?? nr gg : 1877045 Mail : Kacper_ghost2@poczta.onet.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiReFoX Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 A i jescze jedno. o jaki numer im chozi przy rejestracji tam pod E-mailem ??? jakis authentification number on email ?? gdzie jest ten numer ?? Z gory dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 :| temat jest z maja 2k4, ciekawe czy klan jeszcze istnieje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiReFoX Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 moze istnieje. mam taka nadzieje bo podobno to fajna gierka. maszs pojecie jak z ta rejesracja jest i z tym numerm identyfikacyjnym do maila ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmit Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Tak ta gierka jest wypas. Ja też bym chciał do klanu, moje gg to 1187331 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pompon Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 gierka jest darmowa bodajze do lvl 39, dalej trzeba placic, gg no re, thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...