Skocz do zawartości
grzesiu

PRISTON TALE - świetny MMoRPG

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! widze ze teraz na forum gry duzo tematow o grach mmorpg wiec postanowilem podzielic sie tym w co ja gram z kumplami. www.pristontale.com adres strony o tej grze. Wystarczy sie zarejestrowac i grać. Gra jest fajniutka, miło się gra. Jakby co, moge zalatwic miejsca w klanie PHANTOMS do ktorego naleze ;) (klan jest wylacznie dla polakow) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sie nie moge zarejestrować,chociaż gierke już sciągnąłem.

Co chwila wyskakuje mi jakiś błąd.

Pewnie z przeciążenia serwera.

Ale już mnie to zaczyna wk********* i wkońcu sie znudze.

a wchodzisz do rejestracji przez strone czy przez gre? Ja jak chcialem sie zarejestrowac to musialem isc do kumpla bo u mnie jak tam kilknęłem accept to wracało do strony poprzednej.....pewnie przez to ze sie zgodzilem na instalacje jakis tam jezykow chinskich ;p

Grajcie na MIDRANDA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszytkich. Mam taki maly problem - problem z rejestracja. Gdy otrzymuje juz odpowiedni numer i sie rejestruje, krzyczy mi ze albo nie ten numer, albo nie moze byc zrealizowane w tym czasie, a robilam to z tysiace razy. Prosze pomuzcie mi!! Moj numer GG - 8293455

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi