Skocz do zawartości
Kolos

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

Rekomendowane odpowiedzi

Nie bede się bawił w "kupowanie" tej gry, wszystkie części filmu (nie wiem jak najnowsza) były gniotami, mam kumpli którzy po obejrzeniu filmu zrezygnowali z czytania książki, a przecież nie można porównywać tych 2 rzeczy, bo to niebo a ziemia!! Co do gier opartych na filmie (bo postacie wyglądają jak z niego) to nie grałem w gorsze [ciach!]a, kiepska grafika, nikła grywalność, ogólnie badziew, lepiej sobie dać spokój i zabawe z Harrym P. zakończyć na książce, nie popsuć smaku...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bede się bawił w "kupowanie" tej gry, wszystkie części filmu (nie wiem jak najnowsza) były gniotami, mam kumpli którzy po obejrzeniu filmu zrezygnowali z czytania książki, a przecież nie można porównywać tych 2 rzeczy, bo to niebo a ziemia!! Co do gier opartych na filmie (bo postacie wyglądają jak z niego) to nie grałem w gorsze <font color="#FF0000">[ciach!]</font>, kiepska grafika, nikła grywalność, ogólnie badziew, lepiej sobie dać spokój i zabawe z Harrym P. zakończyć na książce, nie popsuć smaku...

Mi się tylko podobała I częsć Gry i całą ją przeszedłem, potem zagrałem 5 min. w Qui.... czy jakoś tak i to koniec z H.Potterem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Powracajac do gry to po 2 godzinach grania żygac sie chce od w kółko powtarzajacych się banalnych zadaniach :? . Gra się przyjemnie ale to nie dla mnie. Jestem za stary pryk na takie gry :) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Drunk ZoZol

Gra jest do du....Ponieważ jest krótka Raz ją odpaliłem i przeszedłem w 4 godziny całą grę pozatym ładuje się co chwila, a ładowanie trwa 2-3 minuty i mnie to wkurza :evil: a co do filmu muszę obejrzeć podono warto :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja opinia na temat gry :

Jak zwykle troche nudna gra

Grafika poprawiona

Postacie bardziej dorosłe - a to sie wtedy lepiej gra

Można być każdym z 3-ójki przyjaciół

Całkiem ciekawa ta część

Koniec opini ! :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra mam nadzieje ze fajan ale mam maly problem jak wlanczam gra pogram chwilke i mnie wywala i wyskakuje mi cos takiego:

No Label

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1667 MHz with 255MB RAM

Video: RADEON 9200 SERIES  (6542)

General protection fault!

History: RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

i przesto nie mogegrec bo kurde nieiwm co jest :/ blagam pomocy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Parówkowy_Skrytożerca

a dla mnie tylko 1 tom ksiązki był ciekawy a reszta to ciagniecie serii na siłe dla wyciągnięcia kasy z ludzi :) totalne dno i literacko i pod względem pomysłowości ...

już akademia pana kleksa i wszystkie kolejne kleksy były lepsze ...

nawet opowieśc o sierotce maryci i krasnoludkach ... no ale to jest moje zdanie ...

książki Pani Rowling są poprostu prymitywne - i to z tomu na tom coraz bardziej :) ...

jezykowo też nie są wzorcami poprawnej i bogatej angielszczyzny - sam raczej przecietnie znam angielski a problemów nie miałem absolutnie zadnych z przeczytaniem ostatniej ksiązki (właściwie odsłuchaniem bo mam ją w mp3) ... czy to nie dziwne, że to niby literatura a jest nie wiele bogatsza językowo niż mowa potoczna?

no - ale ona jest pisana dla 8 latków wiec czego niby oczekiwać po książce dla dzieci :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zainstalowanie catalysta 5.7 nie pomogło

No Label

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1667 MHz with 255MB RAM

Video: RADEON 9200 SERIES    (6553)

General protection fault!

History: UModel::BoxLeaves <- Save0.Model802 (1770.835327 6374.353027 1815.825684) (1967.606567 6637.223633 1960.293579) <- AActor::UpdateRenderData <- DustParticles Save0.DustParticles5 <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine:raw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

teraz wyskakuje mi cos takiego kurde nie mam juz sily :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cały czas się rozchodzi o to samo...

Wykasowałeś dokładnie wszystko po starych sterach ?? (DriveCleanerem)?

Ewentualnie spróbuj stery 4.12...na nich nie powinno być problemu (grałem w HP jeszcze na Radku i pamiętam że też cyrki były)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc! Mam taki problem w HP 3 (grze). Herimiona uczy sie zaklecia: przemieniania jakiejs figorki w krolika... No i juz to przechodze wszystko jest fine... az tu nagle nie moge wcisnac ENTER zeby przestac panowanie nad krolikiem to sie NIE DA!!! :@ JAK MAM PRZEJSC TEN POZIOM ???? DZIEKI, HELP!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi