Kolos Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Witam, Jakie są wasze wrażenia z tej gry, są jakieś fajne zagadki?? Jaka grafika tzn. z terazniejczości czy tak gdzies 2 lata w tył ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Nie bede się bawił w "kupowanie" tej gry, wszystkie części filmu (nie wiem jak najnowsza) były gniotami, mam kumpli którzy po obejrzeniu filmu zrezygnowali z czytania książki, a przecież nie można porównywać tych 2 rzeczy, bo to niebo a ziemia!! Co do gier opartych na filmie (bo postacie wyglądają jak z niego) to nie grałem w gorsze [ciach!]a, kiepska grafika, nikła grywalność, ogólnie badziew, lepiej sobie dać spokój i zabawe z Harrym P. zakończyć na książce, nie popsuć smaku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Nie bede się bawił w "kupowanie" tej gry, wszystkie części filmu (nie wiem jak najnowsza) były gniotami, mam kumpli którzy po obejrzeniu filmu zrezygnowali z czytania książki, a przecież nie można porównywać tych 2 rzeczy, bo to niebo a ziemia!! Co do gier opartych na filmie (bo postacie wyglądają jak z niego) to nie grałem w gorsze <font color="#FF0000">[ciach!]</font>, kiepska grafika, nikła grywalność, ogólnie badziew, lepiej sobie dać spokój i zabawe z Harrym P. zakończyć na książce, nie popsuć smaku... Mi się tylko podobała I częsć Gry i całą ją przeszedłem, potem zagrałem 5 min. w Qui.... czy jakoś tak i to koniec z H.Potterem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-tuter- Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Grafika jest o niebo lepsza. W koncu gra oparta jest o silniku graficznym Unreal Engine 2 (tym samym co ut2003, ut2004. Sprinter Cell itp... ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 OT :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 OT :twisted: He He niezłe tylko jest jedno nie domówienie ja ani jednej ksiazki H.P jeszcze nie przeczytałem :D . pzdr, Robert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lord_gregor Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 No wiesz zawsze powtarzam że czuje się tak młodo, ale 3-4 lat?:P W sumie ot komplement :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Co do nowego filmu to ma być zupełnie inny.Podobno taki jak książka. Pożyjemy,zobaczmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Witam, Powracajac do gry to po 2 godzinach grania żygac sie chce od w kółko powtarzajacych się banalnych zadaniach :? . Gra się przyjemnie ale to nie dla mnie. Jestem za stary pryk na takie gry :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 hehe a ja swojej girl nie oge od kompa od ciagnac i caly czas w harego smiga ogolnie ja w to nie gram ale graficzka tej gry nie powiem poprawiona ladna jest i zywa wsumie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Wczoraj bylem na filmie :) zupelnie inny niz dwie poprzednie czesci mi sie podobal. Norbji Jak go nienawidzisz to po co sie wypowiadasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drunk ZoZol Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Gra jest do du....Ponieważ jest krótka Raz ją odpaliłem i przeszedłem w 4 godziny całą grę pozatym ładuje się co chwila, a ładowanie trwa 2-3 minuty i mnie to wkurza :evil: a co do filmu muszę obejrzeć podono warto :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Moja opinia na temat gry : Jak zwykle troche nudna gra Grafika poprawiona Postacie bardziej dorosłe - a to sie wtedy lepiej gra Można być każdym z 3-ójki przyjaciół Całkiem ciekawa ta część Koniec opini ! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian12345 Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Gra mam nadzieje ze fajan ale mam maly problem jak wlanczam gra pogram chwilke i mnie wywala i wyskakuje mi cos takiego: No Label OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1667 MHz with 255MB RAM Video: RADEON 9200 SERIES (6542) General protection fault! History: RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop i przesto nie mogegrec bo kurde nieiwm co jest :/ blagam pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Parówkowy_Skrytożerca Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 a dla mnie tylko 1 tom ksiązki był ciekawy a reszta to ciagniecie serii na siłe dla wyciągnięcia kasy z ludzi :) totalne dno i literacko i pod względem pomysłowości ... już akademia pana kleksa i wszystkie kolejne kleksy były lepsze ... nawet opowieśc o sierotce maryci i krasnoludkach ... no ale to jest moje zdanie ... książki Pani Rowling są poprostu prymitywne - i to z tomu na tom coraz bardziej :) ... jezykowo też nie są wzorcami poprawnej i bogatej angielszczyzny - sam raczej przecietnie znam angielski a problemów nie miałem absolutnie zadnych z przeczytaniem ostatniej ksiązki (właściwie odsłuchaniem bo mam ją w mp3) ... czy to nie dziwne, że to niby literatura a jest nie wiele bogatsza językowo niż mowa potoczna? no - ale ona jest pisana dla 8 latków wiec czego niby oczekiwać po książce dla dzieci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 eee...miało o grze być... marian12345 - standardowo...pokombinuj z catalystami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian12345 Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 raven_88mógł byś troszke jaśniej bo ja w niektórych sprawam jestem zielony :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Widze że z mojego stareeego konta sie wypowiedziałem tutaj ;] Co do catalyst, chodziło mu o sterowniki ;] zainstaluj nowe, 5.6 albo nowsze 5.7 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 No właśnie...opisany błąd często - gęsto występuje na grach opartych o UE... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian12345 Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Zainstalowanie catalysta 5.7 nie pomogło No Label OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1667 MHz with 255MB RAM Video: RADEON 9200 SERIES (6553) General protection fault! History: UModel::BoxLeaves <- Save0.Model802 (1770.835327 6374.353027 1815.825684) (1967.606567 6637.223633 1960.293579) <- AActor::UpdateRenderData <- DustParticles Save0.DustParticles5 <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine:raw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop teraz wyskakuje mi cos takiego kurde nie mam juz sily :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Cały czas się rozchodzi o to samo... Wykasowałeś dokładnie wszystko po starych sterach ?? (DriveCleanerem)? Ewentualnie spróbuj stery 4.12...na nich nie powinno być problemu (grałem w HP jeszcze na Radku i pamiętam że też cyrki były) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian12345 Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Odinstalowałem stare sterowniki usunąłem wpisy w rejestrze i nic. Zainstalowałem tego catalysta 4.12 i nic. Coś mi sie wydaje że nie pójdzie ta gra jednak u mnie :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luck_cool2 Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Czesc! Mam taki problem w HP 3 (grze). Herimiona uczy sie zaklecia: przemieniania jakiejs figorki w krolika... No i juz to przechodze wszystko jest fine... az tu nagle nie moge wcisnac ENTER zeby przestac panowanie nad krolikiem to sie NIE DA!!! :@ JAK MAM PRZEJSC TEN POZIOM ???? DZIEKI, HELP!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian12345 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 musisz poczekac to czar sam opuści królika i potem już masz kontrolę nad Hermioną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian12345 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 czy powstały jakieś patche do tej gry? jeśli tak to prosiłbym o jakiegoś linka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Z tego co mi wiadomo to nie... A - i nie pisz 2 postów pod rząd - masz opcję edytuj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luck_cool2 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 (edytowane) Ja juz czekam ze dwie godziny i nic... Moge liczyc na pomoc? Edytowane 3 Sierpnia 2005 przez Luck_cool2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...