lebioda Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Kupiłem sobie 2 tygodnie temu athlona xp1700+ był on zielony a w necie czytałem gdzieś że zielone athlony to są już te produkowane w technologii 13mikrona (naiwniak :oops: ) nie pamiętam na jekiej stronie to czytałem gdy kupowałem procesor nie przyglądałem się specjalnie jak wygląda i zakładał mi go sprzedawca ściągnąłem program cpu-z i okazało się że to palomino i mam pytanie czy się różnią zielone palomino od pomarańczowych czy tylko kolorem :D???????? dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Kupiłem sobie 2 tygodnie temu athlona xp1700+ był on zielony a w necie czytałem gdzieś że zielone athlony to są już te produkowane w technologii 13mikrona (naiwniak :oops: ) nie pamiętam na jekiej stronie to czytałem gdy kupowałem procesor nie przyglądałem się specjalnie jak wygląda i zakładał mi go sprzedawca ściągnąłem program cpu-z i okazało się że to palomino i mam pytanie czy się różnią zielone palomino od pomarańczowych czy tylko kolorem :D???????? dzięki nie to forum!!!!!!!!!! podkręcalnością sie różnią Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 a dokładniej lepiej czy gorzej się kręcą??????????i sorry za pomyłke :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 a dokładniej lepiej czy gorzej się kręcą??????????i sorry za pomyłke :D brązowawe chyba lepiej,było tym już na forum POSZUKAJ !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 leopiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zielone lepiej się kręcą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 nie ma nic na formu na ten temat:( :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Wszystkie zielone proce jakie widziałem były z seri agoia a wszyscy wiedza ze ta seria miodzio sie kręci miałem tesz brązowego z seri agkga i tesz sie niezle dawał kręcic z 1500+ poszedł na 2000+ ps xp w 0,13 u zaczynaja sie od modelu 2200+ :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 tak nawiasem to wszystkie nowe Athlony XP sa zielone.ostatnio kupilem swojego ( zesia AGOGA ) i tez zielony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 dzięki:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 na thg jest napisane że athlony xp w 13 mikrona są już od 1700+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...