Skocz do zawartości
lebioda

Zielony athlon Xp

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem sobie 2 tygodnie temu athlona xp1700+ był on zielony a w necie czytałem gdzieś że zielone athlony to są już te produkowane w technologii 13mikrona (naiwniak :oops: ) nie pamiętam na jekiej stronie to czytałem gdy kupowałem procesor nie przyglądałem się specjalnie jak wygląda i zakładał mi go sprzedawca ściągnąłem program cpu-z i okazało się że to palomino i mam pytanie czy się różnią zielone palomino od pomarańczowych czy tylko kolorem :D???????? dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem sobie  2 tygodnie temu athlona xp1700+ był on zielony a w necie czytałem gdzieś że zielone athlony to są już te produkowane w technologii 13mikrona (naiwniak  :oops: )  nie pamiętam na jekiej stronie to czytałem gdy kupowałem procesor nie przyglądałem się specjalnie jak wygląda i zakładał mi go sprzedawca ściągnąłem program cpu-z i okazało się że to palomino i mam pytanie czy się różnią zielone palomino od pomarańczowych czy tylko kolorem :D????????                                                                                                dzięki

nie to forum!!!!!!!!!!

podkręcalnością sie różnią

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkie zielone proce jakie widziałem były z seri agoia a wszyscy wiedza ze ta seria miodzio sie kręci miałem tesz brązowego z seri agkga i tesz sie niezle dawał kręcic z 1500+ poszedł na 2000+

ps xp w 0,13 u zaczynaja sie od modelu 2200+ :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...