Skocz do zawartości
kobe83

Prawie samoczynnie wyłaczający sie Siemens C35

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio zauważyłem że mój c35 sam sie wyłacza. Szczególnie jak trzymałem go w kieszeni. Blokada klawiatury była zawsze właczona. Teraz wyłacza sie za czesto nawet jak mam go w rękach. Okryłem, że jak nacisne obudowe w okolicach zielonej słuchawki to własnie wtedy sie wyłącza.

Proszę o pomoc w rowiązaniu mojego problemu. jak to idze naprawic itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam ten sam telefon od 2 dni,jusz zapotrzyłem sie w "heyah"a kupiłem go odkumpla za 50zł:Dw bdb stanie roczna:D(kumpel frajer:P)szukałem ttelefonu a sam mi wpadł w ręce,ipytanie mam czy mozna doniego jakoś wgrac dzwonki z pc albo z neta za fre?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do dzwonkow z neta - kiedys mialem ten phone i kabelek do niego i dzieki temu mozna bylo wgrywac dzwonki specjalnym programem zamiast zdefiniowanego przez usera (siemens explorer program sie chyba nazywal - juz nie pamietam)

Mozna tez bylo innym programem podmienic dzwonki standardowe - ja np podmienilem jeden na dzwonek metallicy

Kolejnym programem popodmienialem mu obrazki minn baterie kluczyk od blokady klaw, obrazki przy dzwonkach itp

Wgralem tez polski slownik t9 ;)

Mozna tez bylo mu wgrywac wspomnianym explorerem logo operatora ....

Co do samego wgrywania softu jest bajecznie proste i nie da sie telefonu skopac nawet jak w trakcie ci prad siadzie bo tel ma na stale wgrany tzw tryb servisowy tzn nawet jak mu wymazesz cala pamiec mozna go sfleshowac wiec jak bys sie bawil to bez obaw :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde co robić,zmieniałem obudowe i nie może mi sie zalogować do sieći,jak jusz to zrobi to żadko!,więc co polecacie telefon ma 4 dni kupiłem od kumpla i teras chece go sprzedać a przeciesz nie zaniose takiego:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi