Araki0 Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 do ilu mozna ja podręcić był na niej radiator ale koleś od którego ja kupowałem zainstalował wentylator,aha rivy mają radiatoryna GPU? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Has$kY Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 ??? a po co chcesz to kręcić ??? chyba tylko dla picu. Wogóle po co taki temat ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 kreć jak każdą grafe ze stajni nVidia ;) a szczegułów se poszukaj ;) czemu sie pytasz czy maja radiator na rdzeniu, chcesz kręcić grafe a nawet niewiesz jak wygląda 8O 8O pozdro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkia Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Riva to już tylko na server, bo i w 2D kiepski obraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Has$kY Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Ostatnio mój kumpel z pracy jak się dowiedział że się bawie swoim radeonkiem w zmiane bisou też postanowił "dopalic" swojego pogromce 3d rive 2 m64 :P. I po chwili widziałem jak sciąga jakies "nowe" biosy :). Porażka normalnie :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...