szybki__ Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 hmm, kupilem se myszke a4 tech'a i po jakis 4 dniach zaczyna nawalac - wskaznik nie chce sie ruszac gora/dol, albo w ogole warjuje i sie 'uniezaleznia' 8O. mysz jest czysciutka...w sumie kosztowala 25 zyli, wiec jakby co to niewielka strata, ale moze mozna cus poradzic... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 eh tez mam a4tech i juz wiem ze wiecej nie kupie tego szajsu. mam model presto ilestam ;) i czesto zatrzymuje sie w kierunku gora-dol poza tym 3 przyscik sam sie czasami wlacza co jest bardzo denerwujace... ludzie omijajcie w sklepie szerokim lukiem wystawe z myszkami a4tech Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 kurnia, ale koles w sklepie tak ja zachwalal :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 kurnia, ale koles w sklepie tak ja zachwalal :evil:Sprzedawca by zachwalal psia kupe zeby tylko sprzedac. Ja mam 4tech solo 213 od 4 miechow i jakos nie narzekam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 w [gluteus maximus] miej kolesi ze sklepu - cioły jedne, sprzedać chcą i tyle. A moja tesh odmówiła współpracy - jak rusze mychą czasami to wariuje - kursor lata po całym ekranie - wszędzie mi sie pojawiają okna zamknij system - dodam ze na środkowym mam zamykanie aplikacji. wystaczy nią ruszyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 wiele osoob zachwala sobie a4techa, bo nie wiedza co to logitech :D ja jush wiem i a4tech suxx:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 ja mam jakąś NONAME i 3 rok już śmiga :) kupiona za 13 zł z rolką 2 przyciski ps2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 wiele osoob zachwala sobie a4techa, bo nie wiedza co to logitech :D ja jush wiem i a4tech suxx:P Ciezko nie zgodzic sie z Toba. Ja uznaje tylko Logitecha. Jak komus skladam sprzet to musi byc klawiura i mysz od Logitecha i juz!! Tym bardziej, ze podstawowe modele nie sa duzo drozsze od NoName. Pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgadzam się w 100% :) Ja mam od 4 lat jakąś mysz Logitech jeszcze na COM i śmiga ślicznie :) Nawet jej nie czyściłem przez ten czas, ale chyba powoli powinienem. A klawiaturę dostałem od ojca na urodzinki "Logitech Deluxe 104" i jest super :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Hmmm... tak dylko sie zastanawiam... czego moge oczekiwac po optycznej myszce Logitecha za 250zl ewentualnie jakiejs optycznej za 110zl ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 nio chyba bede musial sie machnac na myche logitecha, mam klawierke tej firmy i jest supah...narazie jade na 2 przyciskowej majkrosoftu :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalaf10r Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 niewiem ale nie uznaje zadnej innej myszki niz tylko firmy Logitech. Obecnie mam MouseMan Dual Optical i chwale ja jak tylko sie da USB/PS2 troche droga ale naprawde zaje........ no jeszcze ofcoz jak by w polsce mozna bylo qpic to BoomSlang Razora ale to profeszjonal dla graczy:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 :arrow: od kiedy pamietam uzywam myszy i klawiatury Logitech'a i bardzo sobie je zachwalam (od niedawna uzytkuje zestaw cordless desktop i jest swietny). skladam teraz nowego kompa i zamierzalem kupic klawiature Logitech'a, a mysz A4 tech'a ale po waszych wypowiedziach postawie jednak na troszke drozsze modele Logitech'a 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizeh Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Kupiłem kilka tygodni temu mysz mediatech(całe 25 zl) i już, choć jest czysta, zaczyna się kaszanić. Co do klawiaturki to mam taką noname za 35 zyli co jak się z boku naciska na klawisz to odpada 8O jest czym się bawić jak sie coś długo dogrywa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIMSOFT Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 ja mam a4 . radiowa model rfsw 25 i dziala jak nalezy , mam ja od 4 miechow po 3 bakterie trzeba wyminic i tyle . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Logitech S48 Wheel Mouse 40 zeta Logitech ps2 de luxe access keyboard 45 zeta ceny nie wygórowane a sprzęcik jak marzenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Co do myszek A4techa to kupiłem nową za 60 zeta i po tygodniu miałem taki sam problem jak koledzy kursor chodził tylko góra dół a na boki za groma :evil: niejestem zbyt cierpliwy i mysz wyleciała przez okno Teraz jade na Cordless MouseMan Wheel logitecha i klawierze Internet nawigator tesz tej firmy i jestem very happy :D :D :D jusz więcej nic nie kupie prucz Logitecha Polecam :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 ja tez kiedys mialem problemy z a4tech'em okazalo sie ze fotokomorki ze srodka myszki reaguja na swiatlo dzienne ktore przeswitywalo przez obudowe. poprostu pomalowalem czarnym markerem obudowe od wewnatrz i myszka chodzila swietnie. Ale to bylo jakies 4 lata temu. Teraz mam myszke microsofta i jestem z niej b.zadowolony przez 2 lata juz chodzi bez zarzutu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 [...] Logitech ps2 de luxe access keyboard 45 zeta ceny nie wygórowane a sprzęcik jak marzenie :arrow: decnis_600- czy mozesz mi powiedziec gdzie dostales ta klawiaturke za 45 zl? ja najtaniej widzialem za 68 zl, a zamierzam sprawic taka do drugiego kompa 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 ja mam optycznego logitecha za 70, wczesniej przez 2 lata mialem a4techa i postanowilaem qpic cos le[pshego ;) przez 2 tygodnie mialem majkrosofta intelli mouse otical, czy jak mu tam bylo (taki za 150 zeta), jednak jets to myshka wysoka i zrezygnowalem!!! tera mam w.w logitecha i chodzi jak mazenie (nie jest profilowany, a to wlasnie loobie) polecam wshystkim, wydalem na niego polowe tego co na majkrosoft, a myshka doozzo lepsha!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 [...] Logitech ps2 de luxe access keyboard 45 zeta ceny nie wygórowane a sprzęcik jak marzenie :arrow: decnis_600- czy mozesz mi powiedziec gdzie dostales ta klawiaturke za 45 zl? ja najtaniej widzialem za 68 zl, a zamierzam sprawic taka do drugiego kompa 8) ano na giełdzie w wawie. hehe, nawet lepiej, w sobote kupiłem nowego sb 128 pci za 35 zeta, a kumpel sb live 5.1 za 7 dych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 [...] Logitech ps2 de luxe access keyboard 45 zeta ceny nie wygórowane a sprzęcik jak marzenie :arrow: decnis_600- czy mozesz mi powiedziec gdzie dostales ta klawiaturke za 45 zl? ja najtaniej widzialem za 68 zl, a zamierzam sprawic taka do drugiego kompa 8) chocby na wgk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Najlepiej kupić mysz Logitecha np. optyczną na USB. Wydatek nie największy (ok. 60zł). Albo jakąś prostrzą ze scrollem za ok. 40 Zero jakichkolwiek problemów, do tego można ściągnąć oprogramowanie (MouseWare) pomocne w konfigurowaniu przycisków. Logitech Rulez! I tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 [...] Logitech ps2 de luxe access keyboard 45 zeta ceny nie wygórowane a sprzęcik jak marzenie :arrow: decnis_600- czy mozesz mi powiedziec gdzie dostales ta klawiaturke za 45 zl? ja najtaniej widzialem za 68 zl, a zamierzam sprawic taka do drugiego kompa 8) ano na giełdzie w wawie. hehe, nawet lepiej, w sobote kupiłem nowego sb 128 pci za 35 zeta, a kumpel sb live 5.1 za 7 dych gzie tak tanio tegp sb? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 wiele osoob zachwala sobie a4techa, bo nie wiedza co to logitech :D ja jush wiem i a4tech suxx:P popieram - moj Logitech Pilot "cos tam" z 3 przyciskami chodzi od 4 lat - jedyna ingerencja byla wymiana kulki - stara nie byla zla ale nadazyla sie okazja wymienic na nowa kulke ... :roll: w tym samym czasie znajomi ktorzy mieli A4Techy i inne wynalazki zmieniali juz myszki po kilka razy - chyba ze ktorys byl "bystry" i po nauczce kupil Logitecha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 [...] Logitech ps2 de luxe access keyboard 45 zeta ceny nie wygórowane a sprzęcik jak marzenie :arrow: decnis_600- czy mozesz mi powiedziec gdzie dostales ta klawiaturke za 45 zl? ja najtaniej widzialem za 68 zl, a zamierzam sprawic taka do drugiego kompa 8) ano na giełdzie w wawie. hehe, nawet lepiej, w sobote kupiłem nowego sb 128 pci za 35 zeta, a kumpel sb live 5.1 za 7 dych gzie tak tanio tegp sb? sb 128 u znajomego na stoisku, nie pamiętam numeru, ale jutro moge wiedziec, no a live'a okazyjnie przy skupie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 aaaa, myslalem, ze noowka shtooka :D to ja moge za 6 dyshek mie, jak dobrze poojdzie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 ja tam mam od 3 lat a4tech i jest spoko, tylko trzeba wyczyścić co jakiś czas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 niewiem ale nie uznaje zadnej innej myszki niz tylko firmy Logitech. Obecnie mam MouseMan Dual Optical i chwale ja jak tylko sie da USB/PS2 troche droga ale naprawde zaje........ no jeszcze ofcoz jak by w polsce mozna bylo qpic to BoomSlang Razora ale to profeszjonal dla graczy:D:D na polskie warunki tez bym wybral logitech MM dual optical... razer boomslang mozesz kupuic za 200zl 1000dpi i 400zl 2000dpi (mouseman dual optical logitecha ma 1600 i imo jest najlepsza w tej chwili, lepsza od razera) btw: pisze sie razEr :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 A ja mam WOP - 35 A4Techa i jestem zadowolony. Boczne przyciski w przeglądarce to świetna sprawa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...