Włodi Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Problem polega na tym, że nie mogę zainstalować jedyneczki na win Xp. Instalator widocznie nie jest zgodny z XP :? Próbowałem z opcją "zgodność systemów" i nic z tego. Może ktoś zna rozwiąznie dla tego problemu? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Rozwiazanie jest proste- nabyc oryginalna wersje Deus Ex'a GOTY Edition (kosztuje cale 19PLN...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 hehe,a jakieś inne rozwiązanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Jesli faktycznie probowales wymusic zgodnosc sys. z porzednimi wersjami windowsa i to nic nie dalo to nie mam pojecia. U mnie DEx instaluje sie i dziala bez najmniejszych problemow. Musze Ci powiedziec, ze ta gra faktycznie prawie sie nie zestarzala- ciagle wyglada przyzwoicie, jest arcymiodna i klimatyczna. Wysuplaj te 19 zlociszy- bedziesz mial w co pograc przez kilkadziesiat godzin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Jesli faktycznie probowales wymusic zgodnosc sys. z porzednimi wersjami windowsa i to nic nie dalo to nie mam pojecia. U mnie DEx instaluje sie i dziala bez najmniejszych problemow. Musze Ci powiedziec, ze ta gra faktycznie prawie sie nie zestarzala- ciagle wyglada przyzwoicie, jest arcymiodna i klimatyczna. Wysuplaj te 19 zlociszy- bedziesz mial w co pograc przez kilkadziesiat godzin. Hehe, chyba tak zrobię. Ponoć w CD-Action dali full Deusa. Gierka jest wypaśna, ostatni raz ją przeszedłem na moim starym sprzęciku typu voodoo3+celek 466 i trochę się cięła. Chciałbym teraz pograć sobie w nią na trochę lepszym fps-ie i powspominać stare dobre czasy. W rankingu najlepszych gier Deus nadal zajmuje u mnie pierwsze miejsce, razem z RTCW - to były gry :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Dokladnie, jest w 100 numerze CDA. Co do RTCW to tez pelna zgoda ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Ok kupiłem oryginalną wersję GOTY, ale nie jestem zadowolony z płynności gry nawet po wgraniu tego patcha optymalizującego tryb D3D pod nVidie. Mycha działa z lekkim opóźnieniem, przykładowo zaraz po włączeniu new game (nie ruszając myszą) mam 16fps /taki benchmark sobie rozkminiłem ;)/. Pozatym gdy jestem pod wodą obraz się sypie (błyska). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Nie powinno Cie to dziwic, patrzac po Twoim konfigu (celeron +2mx) bedzie trudno uzyskac plynna animacje w rozsadnej rozdzielczosci (min. 1024x768). Swoja droga engine DEx jest fatalnie zoptymalizowany. U mnie na R9700Pro i AXP 2,3 GHz w 1280x1024x32bit jest przecietnie tzn. czasem fps spada do 30kl/s. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zna ktoś jakieś dodatki do tej gry tzn.mapki, patche, mody czy coś w tym stylu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 http://www.fileshack.com/browse.x?cat=349 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Wielkie dzięki v1ru5 ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 No ludzie piszcie tutaj coś o tej świetnej grze! Gra jest naprawde zaje****a a tutaj cisza grobowa :sad: Jak coś to mam linka do spolszczenia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Ja moge napisac tylko tyle, ze dziwia mnie problemy powyzszych osob z ta gra, bo u mnie na laptopie na zintegrowanym Intelu GMA900 Deus Ex smiga bez zajakniecia w 1280x800x32 i full detalach. A gierka jest fenomenalna - przechodze ja teraz specjalizujac sie w pistoletach (stealth pistol i przede wszystkim kusza). Poprzednie podejscie robilem ze specjalizacja w rifles, ale IMHO teraz jest znacznie ciekawiej - nie da rady juz robic wjazdow na pale (bo sie okazuje, ze musze wypruc nie wiadomo ile pociskow z karabinu/shotguna, zeby kogos polozyc), a ze strzalek jest relatywnie nieduzo to nie moge sobie pozwolic na strzelanie jak popadnie. Jedna rada jak ktos chce zaczac grac pierwszy raz - na dzien dobry, "tworzac postac" awansujcie sobie Lockpicking i bodajze Engineering (skille odpowiedzialne za uzywanie lockpickow i multitools) - bardzo pomaga to w rozgrywce i pozwoli uniknac frustracji w wielu miejscach. Powyzej Trained nie ma IMHO sensu rozwijac tych umiejetnosci - zuzywa sie na tyle malo w/w arzedzi, ze nie ma nadmiernycvh problemow z "zaopatrzeniem". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Z umiejętnością "Pistols" jest taki problem,że amunicji 10 mm(tej do pistoletów) jest stosunkowo mało.Na szczęście jest jeszcze kusza. Najwięcej amunicji jest chyba do Shotgun'ów. Może ktoś jest zainteresowany tworzeniem ze mną dobrego spolszczenia? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 A masz moze jakiegos linka do tego projektu ? Nic nie moge znalezc na necie, tu chodzi oczywiscie o pierwsza czesc ?A proszę bardzo :) Oczywiście że do jedynki dla mnie istnieje tylko jedna. http://www.offtopicproductions.com/hdtp/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) Aaa dzieki, chetnie obczaje cos nowego do mojej ulubionej gry :) Przy okazji szukania tego, znalazlem jakis texture pack do DeusEx: IW, ale po zainstalowaniu tego scierwa zrobila sie jakas kaszana, tekstury sa teraz beznadziejne, w Menu nie ma napisow itp. Moze to dlatego, ze mam polska wersje gry, nie wiem. EDIT: http://planetdeusex.ru/2027/en/ Edytowane 7 Października 2008 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 Do EDITA: szkoda, ze ten mod chyba nigdy nie wyjdzie, bo ostatni update byl w maju, a forum projektu juz nie istnieje... A szkoda, bo zaawansowany byl dosc mocno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 (edytowane) No praktycznie 90%-100% wszystko... ale nie popatrzylem na ostatni update... Moze wyjdzie w 2027... Edytowane 7 Października 2008 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 A ja przed wczoraj zainstalowałem DE1... grafika boli :( ale klimat nadrabia ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Jakis dziwny jestem, bo mnie ta grafa sie podoba :) Deusa jedynki nie wyobrazam sobie w innej szacie. Mam sentyment do starych gierek. Tak samo Unreal, ten pierwszy single player. Gra juz jest dziadziem, a do dzisiaj mnie zachwyca bardziej niz nowe produkcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom81 Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Jakis dziwny jestem, bo mnie ta grafa sie podoba :) Deusa jedynki nie wyobrazam sobie w innej szacie. Mam sentyment do starych gierek. Tak samo Unreal, ten pierwszy single player. Gra juz jest dziadziem, a do dzisiaj mnie zachwyca bardziej niz nowe produkcje. Heh kurcze w ogóle kiedyś człowiek potrafił bębnić 3 i więcej miechów teraz często wyda się 100zł na dosłownie kilka h rozrywki. A co do starych gierek to właśnie przechodzę warcrafta 1 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Nie wiem jak ten ruski moda ale HDTP nadal się rozwija... Szkoda tylko że nie mogę pobawić się demkiem bo nie przyjmuje mi oryginalnej płyty :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 Z nudów znalazłem dwa ciekawie zapowiadające się mody: Burden of 80 Proof Zodiac Ktoś jeszcze w ogóle gra w Deus Ex? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 Czy gra?! ZAWSZE WIERNY!! :) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...