tomek23 Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 potrzebuje biosu do tej plyty w ktorym po oc wskazywana byla by odpowiednia temperatura procesora dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek23 Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Bardzo prosze o pomoc. Czy juz nikt nie uzywa tej plyty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkBart Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Mam ta płytę i niestety nie znalazlem biosu, który daje po oc prawidłowe odczyty. osobiscie uzywam Speedfan tylko trzeba odpowiednio dopasować odczyty z poszczególnych czujnikow plyty głownej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aureliusz Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 a próbowałeś ostatniego biosu beta ze strony DFI? czy np. tego, który umozliwia kręcenie FSB do 22,5x? jak się zachowują? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek23 Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 ten ostatni mam wlasnie nic sie nie zmienilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek23 Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 DarkBart mozesz mi podac odpowiednie ustawienia Speedfan do tej plyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkBart Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Jak wrócę do domciu z roboty(właśnie w niej siedzę) to wrzucę z jakiego czujnika jest dana temperatura. Lojalnie uprzedzam, że może to być dopiero w poniedziałek. Mam niecne plany co do długiego weekendu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkBart Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Co do speedfana: CPU temp - odczyt z chipu LM90, temp mobo- LM75 lub Winbond W83697HF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek23 Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 ktora lm 90 sa dwie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkBart Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Ja zbieram informacje o temp cpu z pierwszego jaki się pokazuje. Najlepiej ustalić to empirycznie takie życie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek23 Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 jak masz ustawione fsb i mnoznik u mnie max co moge wyciagnac to 14*140 stabilnie przy napieciu 1,75 czy dzielnik mozna zmieniac tylko zworka na plycie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkBart Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Mnożnik 11,5*185 Vcore 1,8V. Zworka na płycie o ile pamiętam ustawiona na FSB powyżej 333(w instrukcji znajdziesz). Więcj mi nie idzie z powodu marnych pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek23 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 DARKBART jak ustawic bios przed zmiana zworki? czy mojego thunder-a moge puscic na magistrali 166 bez obaw o jego zywotnosc? jaki masz wynik w 3d mark 03? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mmorcin Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Skąd ściągnąć ten cały beta Bios to płyty AD77 Infinity. Mam taką i kurde chciałbym updejtnąć biosa w niej. Zapodajcie ktoś linka :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek23 Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 czytalem ze mozna zablokowac na tej plycie na stale szyne pci i agp nie wiem tylko ktora to opcja w biosie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...