jul23 Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Czy zna ktoś jakiś program do zmnijeszania obrotów talerzy dysku, bo strasznie mi świszcy a na noc jak sciagam moglbym sobie zmniejszyc trche te obroty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Czy zna ktoś jakiś program do zmnijeszania obrotów talerzy dysku, bo strasznie mi świszcy a na noc jak sciagam moglbym sobie zmniejszyc trche te obroty.A kto Ci powiedzial ze wogole cos takieo da sie zrobic?? Musze Cie rozczarowac - nie da sie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jul23 Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 nikt mi teog nie powiedział ale sobie wymyśliłem szkoda że czegoś takiego nie wymyślili . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...