Gość hydro2 Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 mam pytanie co to za gra?? Podobno cos jak messiah i wymaga conajmniej 1ghz i 256 ram,ktos w to gral?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Ta gra była w cd-action ( w tym miesiącu można kupić w numerze specjalnym ), walczy sie aniołami z diabłami i odwrotnie, jak dlamnie kompletna porażka, dno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Ja gralem kiedys w mesiaha i niespodobal mi sie ale moze to bedzie lepsze, kupowac nie bede moze ktorys z kumpli bedzie mial ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Ta gra była w cd-action ( w tym miesiącu można kupić w numerze specjalnym ), walczy sie aniołami z diabłami i odwrotnie, jak dlamnie kompletna porażka, dno W pelni sie z Toba zgadzam ale jest jedno co ta gra ma fajne - wrecz przeciwne do np soldnera - grafika a raczej pixel shadery na postaciach i na wodzie.Pozatym dno totalne :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 wiem ze pewnie mnie opiepszycie ze odnawiam ten temat, ale jest napisane : 1 temat = 1 gra czy jakos tak ;P nie wiecie gdzie mozna kupic jesczze ta gre? ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...