Skocz do zawartości
Garfield^

Zrobiłeś coś szalonego - wejdź

Rekomendowane odpowiedzi

lol latałem z wójkiem cesną 150 jakieś 2-3 km od lotniska zaczołem sam sterować a potem uczył mnie jak sie stan nieważkości robi tak naprawde to nie było to pełne 0 G ale zawsze coś zdecydowanie lepsze od przeciążeń ponad 1 G.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem na obozie narciarskim w Korbielowie. Ostatniej nocy(czyt. dzisiaj) mieliśmy tzw. "zielona noc" polega to na tym że wzajemnie smaruje się podczas snu pastą do zębów itd... Oto co mi się w związku z tym przydarzyło :lol:

Z kumplami mieliśmy umowę, że wzajemnie się nie smarujemy.

Śpię sobie spokojnie rano i nagle ktoś mi ręką naklada pastę na ryj! Myśląc, że to jeden z kolegów krzyknąłem: "O ty Ch...u!!!" Słyszę przez chwilę dziwną ciszę. Zaraz potem słysze jak moi kumple ryczą ze śmiechu. Wtedy też usłyszałem głos vicedyrektor naszej szkoły - i opiekunki naszego pokoju: SAKOOOOWSKI!!! Zerwalem się na nogi i widzę... dyrektorkę z pastą do zębów i jeszcze jedną nauczycielkę

Ja: - JEZUS MARIA! PRZEPRASZAM! NAJMOCNIEJ PRZEPRASZAM!!!

One: Wytrzeszcz oczu i milczą... :lol: (Uchodziłem za jednego z kulturalniejszych uczniów w pokoju :wink: )

Potem rozmowa w stylu - Zawiodlam się na tobie, musisz nad sobą dużo pracować.

Ona ma rację :) Od 12:00 dzisiejszego dnia nie przeklinam. Kciuki trzymać! :)

Edytowane przez Sysak13

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mialem podobna sytuacje na ktoryms z obozow harcerskich w podstawowce. Wynosili jednej nocy kanadyjki ze spiacymi ludzikami z namiotow i niesli gdzies nad jezioro ;] Spie sobie smacznie.. czuje ze cos ciagnie moje lozko, podnioslem sie, delikwenci zwiali a ja 50% w namiocie 50% na zewnatrz... dobra.. spie dalej. Za jakis czas znowu cos mnie rusza.. obudzilem sie.. wolam "Co jest KU*** do H** pana ?" Okazalo sie ze to wychowawca chcial mnie spowrotem wciagnac do namiotu, potem patrzyl na mnie jakos krzywo do konca obozu ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi