Mr.Martin Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Witam Zakupilem owy zestaw glosnikowy ( 2 satelity + subf) i mam zwiazku z tym pytanko - satelity ustawilem na biurku , mam zas problem z ustaiwniem subwufera - stawiac go pod biurko gdzie jest malo miejsca czy moze obok biurka ? druga sprawa to ktora strona skierowac ten subwufer w strone sluchacza - strona rury basowej czy glosnika zasiatkowanego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Ja suba mam ustawionego pod biurkiem w "strone sluchacza-rury basowej". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 troche to dziwne rozwiazanie ale tez zauwazylem ze raczej rura do sluchacza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...