Marcin_gps Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Tym razem nie przegapie koncertu mojego ulubionego zespolu :twisted: Odbedzie sie 11.06 we wroclawskim klubie WZ Bilety w przedsprzedaży 55 zł, w dniu koncertu 65 zł Jedzie ktos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 ja moze sie wybiore:) anathema to tez moj topowy band:)) wlasnie sobie leci judgment:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 hmmmmm.....trzeba to przemyslec...Anathema calkiem spoko zespolik :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erytropoetyna Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 ja moze sie wybiore:) anathema to tez moj topowy band:)) wlasnie sobie leci judgment:D moze w koncu pokazesz sie na zywo co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Ja sie wybieram, tylko jeszcze nie wiem czy do wrocka czy do jakiegos innego miasta ;] Graja 4 koncerty, wiec wybor jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 ja moze sie wybiore:) anathema to tez moj topowy band:)) wlasnie sobie leci judgment:D moze w koncu pokazesz sie na zywo co ? na codzien mozna mnie we wrocku spotkac, wszak jestem zywa osoba z krwi i kosci 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erytropoetyna Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 ja moze sie wybiore:) anathema to tez moj topowy band:)) wlasnie sobie leci judgment:D moze w koncu pokazesz sie na zywo co ? na codzien mozna mnie we wrocku spotkac, wszak jestem zywa osoba z krwi i kosci 8) no to dawaj , na poczatku lipca / koniec czerwca jak wpadne do wroclawia , z checia poznam wielkiego genghiskhana co ty na to ? PS zeby nie bylo ze OT podobal mi sie Judgement , Anathemy oczywiscie i alternative 4 , mam Pentecosta - lezy w szufladzie , ale ten juz nie przypadl mi do gustu . a na koncert nie jade ja chicalbym NIN w polsce !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Gdzie mozna nabyc (we Wrocku) bileciki na Anathemke :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 pewnie w melisie albo u diabla w fenixie na 5 pietrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 I po koncercie Szczerze mowiac jestem zawiedziony :( Myslalem, ze bedzie wiekszy wypal :/ Wokalista mial chore gardlo, ledwo mogl mowic, a co dopiero spiewac :twisted: W dodatku mial sciszony mikrofon i czasem w ogole go nie bylo slychac. Najlepszy moment jak gosciu spiewal "I still feel the pain" :D Wiedzial dokladnie o czym spiewa Kolejny minus to to, ze koncert trwal niespelna 2 godziny :/ Poza tym klub W-Z tak na prawde nie nadaje sie na koncerty :evil: ze wzgledu na akustyke i to, ze zespol dobrze widzi moze 70 osob. Ale i tak nie zaluje tych 55zl, chociaz pozostal niedosyt... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 a czego po WZ sie mozna spodziewac :lol: ja nie bylem i wcale nie zaluje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Nic dodac nic ujac. Marcin idealnie opisal to, co sie dzialo na koncercie. Ja dopiero przed chwila dotoczylem sie do domu i padam z nog :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 nie widzialem Cie :/ po koncercie zostales jeszcze, czy od razu sie zmyles? Bo ja do polnocy z kumplem i kolezanka popijalismy piwka, a potem z innymi kumplami jakies 'dziwne' bary odwiedzalismy, gdzie jakies piwko "Samo Zycie" leja :twisted: :P A kolesie z Anathemy po koncercie przy techniawce skakali :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Posiedzialem do 23 i sie zmylem bo o 23:40 mialem pociag do Bialego. Swoja droga z cenami za koszulki itp. to niezle przesadzili ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...