Dr.Frost Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 W starych durnich to wiedziałem ale w nowym połączyłem mostki L1 i nadal nie mogłem zmienić automatycznie ustawił mi sie 12 i nic nie mogłem zmienić. Może jakiś link albo opis? THX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 dobrze odblokowales! sprobuj innym olowkiem , z tego co wiem to w d1200 sie da olowkiem po L1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Frost Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Nie napisałem że mam durnia 1,2 bo mam Duron 1000 a po połączeniu mostków zeminia mnożnik na 12 i nie da sie go przestawić w biosie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 No to dziwne - mój d1000 po połączeniu mostków L1 ma odblokowany mnożnik - a jaką masz płytę ? Spróbuj teżinnego ołówka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 dobrze odblokowales! sprobuj innym olowkiem , z tego co wiem to w d1200 sie da olowkiem po L1 Moze lepiej klejem elektroprzewodzacym polaczyc te mostki ? Na pewno bedzie to 100% pewniejsze od olowka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...