Skocz do zawartości
speedy029

BIOS ASUS A7V333

Rekomendowane odpowiedzi

Jak ty geniuszu to zrobiles ???????? !!!Updeatowales z dyskietki czy z windowsa ? .

Jezeli chodzi o naprawe to najlepiej oddac plytke tam gdzie ja kupiles , albo zaniesc to jakiegos dobrego sklepu ( podkreslam dobrego) , tylko spytaj sie czy beda akurat umnieli ta plyte zflashowac( a konkretnie czy beda mieli programator ) . Mysle ze najmniej zaplacisz za to 50 zl :( .

Acha jak mozesz to powiedz gdzie miales blad podczas wgrywania Biosu .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ty geniuszu to zrobiles ???????? !!!Updeatowales z dyskietki czy z windowsa ? .

Jezeli chodzi o naprawe to najlepiej oddac plytke tam gdzie ja kupiles , albo zaniesc to jakiegos dobrego sklepu ( podkreslam dobrego) , tylko spytaj sie czy beda akurat umnieli ta plyte zflashowac( a konkretnie czy beda mieli programator )  . Mysle ze najmniej zaplacisz za to 50 zl :( . 

Acha jak mozesz to powiedz gdzie miales blad podczas wgrywania Biosu .

Z Windowsa niestety. Masz jakiś namiar do dobrego serwisu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pasnowie ja z windowsa upadetowalem na 1011 ver i wszystko czcy chodzi jak burza 

czulko

Extra bomba , tylko nie na temat .

BTW jest juz 1012 ver, wiec sie nie masz czym chwalic .

A wracajac do pytania czy znam jakis dobry serwis, to odpowiadam nie .

Ale ja na twoim miejscu zadzwonil bym do paru firm na gieldzie elektronicznej i zapytalbym czy zrobia to od reki , jest ich tam pare i napewno zetkneli sie juz ztym ASusem .

A swoja strona w jaki sposob czy ten bios nie poszedl ,komp sie zawiesil czy zrestartowal ???? . 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W windowsie wszystko zakończyło się sukcesem( sranie w banie ).Potem pytał się czy zrestartować, a ja mu na to OK. Tak się zrestartował że do dziś ma czarny ekran. Nawet biosu karty graficznej nie wyświetla.

PS. Słyszałem że niektóre biosy mają coś takiego jak bloki startowe i że można przywrócić bios z dyskietki.

PS2. Wiecie że A7V333 ma wbudowanego flashera. Wystarczy wcisnąć ALT+F2 na ekranie z biosem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W windowsie wszystko zakończyło się sukcesem( sranie w banie ).Potem pytał się czy zrestartować, a ja mu na to OK. Tak się zrestartował że do dziś ma czarny ekran. Nawet biosu karty graficznej nie wyświetla.

Moze to dlatego ze miales tak poprzestawiane w Biosie ;) trzeba bylo dac defoult , chociaz sam tak nie robie , ale chyba zaczne .

Pozdrawiam i szybkiego odzyskania plyty.

A odnosnie ALT+F2 to wiem , Asus to Asus .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...