speedy029 Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Mam Asusa A7V333 po nie udanym flashowaniu. Wiecie gzie mogę kupić kostkę z biosem lub jak to naprawić-adres jakiegoś serwisu. Pomocy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Jak ty geniuszu to zrobiles ???????? !!!Updeatowales z dyskietki czy z windowsa ? . Jezeli chodzi o naprawe to najlepiej oddac plytke tam gdzie ja kupiles , albo zaniesc to jakiegos dobrego sklepu ( podkreslam dobrego) , tylko spytaj sie czy beda akurat umnieli ta plyte zflashowac( a konkretnie czy beda mieli programator ) . Mysle ze najmniej zaplacisz za to 50 zl :( . Acha jak mozesz to powiedz gdzie miales blad podczas wgrywania Biosu . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Jak ty geniuszu to zrobiles ???????? !!!Updeatowales z dyskietki czy z windowsa ? . Jezeli chodzi o naprawe to najlepiej oddac plytke tam gdzie ja kupiles , albo zaniesc to jakiegos dobrego sklepu ( podkreslam dobrego) , tylko spytaj sie czy beda akurat umnieli ta plyte zflashowac( a konkretnie czy beda mieli programator ) . Mysle ze najmniej zaplacisz za to 50 zl :( . Acha jak mozesz to powiedz gdzie miales blad podczas wgrywania Biosu . Z Windowsa niestety. Masz jakiś namiar do dobrego serwisu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kAPIOr Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 witam Programowanie eproma nie jest takie drogie, znajdz jakis serwis elektroniczny tam powinni ci zaprogramowac kostke jak ja wyciagniesz z plyty. Tylko wes bios na dyskietce. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erdik Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Pasnowie ja z windowsa upadetowalem na 1011 ver i wszystko czcy chodzi jak burza czulko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Pasnowie ja z windowsa upadetowalem na 1011 ver i wszystko czcy chodzi jak burza czulko Extra bomba , tylko nie na temat . BTW jest juz 1012 ver, wiec sie nie masz czym chwalic . A wracajac do pytania czy znam jakis dobry serwis, to odpowiadam nie . Ale ja na twoim miejscu zadzwonil bym do paru firm na gieldzie elektronicznej i zapytalbym czy zrobia to od reki , jest ich tam pare i napewno zetkneli sie juz ztym ASusem . A swoja strona w jaki sposob czy ten bios nie poszedl ,komp sie zawiesil czy zrestartowal ???? . 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 W windowsie wszystko zakończyło się sukcesem( sranie w banie ).Potem pytał się czy zrestartować, a ja mu na to OK. Tak się zrestartował że do dziś ma czarny ekran. Nawet biosu karty graficznej nie wyświetla. PS. Słyszałem że niektóre biosy mają coś takiego jak bloki startowe i że można przywrócić bios z dyskietki. PS2. Wiecie że A7V333 ma wbudowanego flashera. Wystarczy wcisnąć ALT+F2 na ekranie z biosem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 http://www.allegro.pl/showitem.php?item=6998802 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 W windowsie wszystko zakończyło się sukcesem( sranie w banie ).Potem pytał się czy zrestartować, a ja mu na to OK. Tak się zrestartował że do dziś ma czarny ekran. Nawet biosu karty graficznej nie wyświetla. Moze to dlatego ze miales tak poprzestawiane w Biosie ;) trzeba bylo dac defoult , chociaz sam tak nie robie , ale chyba zaczne . Pozdrawiam i szybkiego odzyskania plyty. A odnosnie ALT+F2 to wiem , Asus to Asus . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...