Joshi111 Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Proszę o ocenę strony http://JOP.pl. Poświęcona jest ona szablonom, szablonom na bloga, tworzeniu stron oraz pozycjonowaniu. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomidorek.[POL] Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 moim zdaniem nie chodzi mu o ocene tylko o reklame Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 spamer :?: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joshi111 Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Proszę o konkrety, a nie jakieś głupie domysły, które nie są prawdą. Jak nie oceniacie, to nie po prostu nie piszcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seZon Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 heh.. Grinch ciekawa sygnaturka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 mi sie wydaje ze to spam - zaden doswiadczony webmaster - a co dopiero gosc ktory sprzedaje swoje pomysly , oraz szaty graficzne dla innych ludzi , nie wchodzilby na tweaka i nie pytal sie jak ocenia sie ta strone. Jezeli sie jest dobrym webmasterem , to sie nawet nie pyta czy stronka jest fajna czy nie - doswiadczony i dobry webmaster WIE o tym ze jego robota jest ZAWSZE dobra i nie potrzebuje oceniania osob trzecich spam :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joshi111 Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Nie wydaje mi się, zawsze lepiej zostać ocenionym przez innych. Wtedy nabywa się pewności, że to co robisz jest dobre. Proszę nie piszcie, że to spam i pozwólcie spokojnie opaść temu tematowi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 ZReszta te wszystkei szablony sa takei same jak na zagranicznych stronach, a jesli nei takei same to podobne w 70% :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joshi111 Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 ZReszta te wszystkei szablony sa takei same jak na zagranicznych stronach, a jesli nei takei same to podobne w 70% :P Nie wiem jak wyrazić i opisać słowa Gincha, to wielka głupota, której sam nie pojmuje. Szablony te są jedyne w swoim rodzaju, chodzi mi o to, że zostały one stworzone bez jakiegokolwiek sugerowania się innymi. Skoro mówisz, że są takie jak na zagranicznych pokaż mi choć jeden podobny do tego, a nie pisz głupot. Podobne w 70% a to checa, masz jakiś program do obliczania podobieństwa szablonów. Więcej nie piszę, bo nie mógłbym Ciebie nie obrażać, dla mnie jesteś kimś kto pisze bez sensu, lepiej więc się nie wypowiadać, by w oczach innych nie spalić się nie zawsze. U mnie jesteś dzieckiem, który mówi to co ślina przyniesie mu na język. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Joshi111 = Chris ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joshi111 Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Nie, mylisz mnie z kimś innym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...