Skocz do zawartości
Joshi111

JOP.pl - szablony, szablony na bloga, tworzenie stron

Rekomendowane odpowiedzi

mi sie wydaje ze to spam - zaden doswiadczony webmaster - a co dopiero gosc ktory sprzedaje swoje pomysly , oraz szaty graficzne dla innych ludzi , nie wchodzilby na tweaka i nie pytal sie jak ocenia sie ta strone. Jezeli sie jest dobrym webmasterem , to sie nawet nie pyta czy stronka jest fajna czy nie - doswiadczony i dobry webmaster WIE o tym ze jego robota jest ZAWSZE dobra i nie potrzebuje oceniania osob trzecich

spam :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ZReszta te wszystkei szablony sa takei same jak na zagranicznych stronach, a jesli nei takei same to podobne w 70% :P

Nie wiem jak wyrazić i opisać słowa Gincha, to wielka głupota, której sam nie pojmuje. Szablony te są jedyne w swoim rodzaju, chodzi mi o to, że zostały one stworzone bez jakiegokolwiek sugerowania się innymi. Skoro mówisz, że są takie jak na zagranicznych pokaż mi choć jeden podobny do tego, a nie pisz głupot. Podobne w 70% a to checa, masz jakiś program do obliczania podobieństwa szablonów. Więcej nie piszę, bo nie mógłbym Ciebie nie obrażać, dla mnie jesteś kimś kto pisze bez sensu, lepiej więc się nie wypowiadać, by w oczach innych nie spalić się nie zawsze. U mnie jesteś dzieckiem, który mówi to co ślina przyniesie mu na język.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi