kaino Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 mam pytanko który końcówka to wpływ a która wypływa woda bo kolega próbuje mi wmówić że mam żle założone werze odwrotnie i czy to ma duże znaczenie?? http://republika.pl/<span style="color:red;">[ciach!]</span>nastronka/images...ni16%5b1%5d.jpg czy ten krutrzy to wpływ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 to jest calkowicie bez znaczenia ktory masz wlot a ktory wylot arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 A co to za roznica? Nie wazne gdzie chcesz miec wplyw, a gdzie wyplyw, chyba kumpel jaja sobie robi z Ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaino Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 powiedział że to pod odwrotnie niemożna bo finy są jakoą ustawione w jednym kierunku?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_japko_ Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Twoj kolega chyba nie wie o czym mowi :D pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...