Fraag Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Mam radeona 9500pro i Niedawno kupilem ten monitor ale mam z nim pewien problem; Otoz kiedy otworze jakies okno albo start menu to obraz sie troche sciemnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Terz mam ten monitorek i nawet taka samą grafe i nie mam problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Mam radeona 9500pro i Niedawno kupilem ten monitor ale mam z nim pewien problem; Otoz kiedy otworze jakies okno albo start menu to obraz sie troche sciemnia.BO pewnie masz wlaczona opcje SuperBright :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Mam radeona 9500pro i Niedawno kupilem ten monitor ale mam z nim pewien problem; Otoz kiedy otworze jakies okno albo start menu to obraz sie troche sciemnia.BO pewnie masz wlaczona opcje SuperBright :lol: gdzie moge ja wylaczyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Mam radeona 9500pro i Niedawno kupilem ten monitor ale mam z nim pewien problem; Otoz kiedy otworze jakies okno albo start menu to obraz sie troche sciemnia.BO pewnie masz wlaczona opcje SuperBright :lol: gdzie moge ja wylaczyc? Poza tym opcja SuperBright jest dostepna tylko w modelu FE991 =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 ja mam NECA FE791sb, czyli 17' za superbrightem i zadnych problemow z nim nie mialem nigdy. Wogole to switne monitroki robi NEC, a funkcja SB swietnie sie nadaje do giercowania czy w filmachach :D pozaytym idealna geometria, wygodne OSD i masa funkcji w nim. GORACO POLECAM :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 ja mam NECA FE791sb, czyli 17' za superbrightem i zadnych problemow z nim nie mialem nigdy. Wogole to switne monitroki robi NEC, a funkcja SB swietnie sie nadaje do giercowania czy w filmachach :D pozaytym idealna geometria, wygodne OSD i masa funkcji w nim. GORACO POLECAM :D nie wiem czy zauwazyles ale topic jest o problemie z modelem FE990 a nie z fe971 17' =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 zauwazylem =} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Nikt wiecej nie ma zadnych pomyslow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 sprawdz na innej grafie czy terz się to dzieje, jesli tak to chyba serwis :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...