salomon Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Czy jest możliwe aby Pamieci Kongsotna (kvr400x64c3a taki napis na naklejce) miał kości pamieci firmy samsung (k4h56o838E-tccc). Kość 256 MB 400 MHZ ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 oczywiscie ze tak! kingston stosuje wszelakie kosci pamieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whql Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Kingston nie produkuje kości RAM. On je tylko testuje i konfekcjonuje zamawiając serie o określonych parametrach w uznanych firmach. Widziałem na giełdzie kości (bez pudełeczka) z wytrawionymi napisami "KINGSTON", ale raczej to były chyba podróbki dla naiwnych, chociaż może ostatnio Kingston życzy sobie takiego napisu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 nie koniecznie, kingston zaczął na kosćiach dawać też napis kingston.Można go też rozszyfrować i dowiedzieć się naprawde na jakich kosćiach jest dana pamieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 dokladnie .. ja mialem kongstona na "kingstonach" :) a druga kosc byla na samsungach .. wiekszosc nosi napis kingston albo samsung sa i samsungi na winbondach i na infineonach .. kingston produkuje ramy a nei same elementy pamieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Ja mam kingstona kingstonkach ;) mimo że w rzeczywistosci to są Winbondy to mają nadruk Kingston'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...