XRLEO Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 planuje kupić Athlona XP 2500+ Bartona i chciałbym go troche podkręcić tylko boje sie o chłodzenie czy Igloo wystarczy i czy wogóle on jest dobry jak nie poradcie jakiś inny cooler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał_Szulkin Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 ARCTIC COOLING Copper Silent 2 TC Rev 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASTE Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 http://mod-works.com/content.php?article.29 tu jest recka między innymi Igloo 2460 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 panei Szulkin, pan jest jakis sponsorowany czy co?? XRLEO sie pyta o IGLO a ty walisz o artciu i bez slowa komentarza ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XRLEO Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 to ja bedzie jak ktoś coś wie o dobrym chłodzeniu do podkręconego athlona XP 2500+ Barton do 100zł niech da znac na GG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał_Szulkin Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 planuje kupić Athlona XP 2500+ Bartona i chciałbym go troche podkręcić ... poradcie jakiś inny cooler NIestety niejestem sponsorowany a szkoda :) Poprostu jestem bardzo zadowolony z produktow tej firmy ( jesli chodzi o cena/jakosc sa chyba jednymi z lebszych jak nienajlebsi) Co do Iglo to miałem u siebie przez chwile taki pozłącany z allegro i albo byłwadliwy albo niewiem co ale temp procesora była taka sama jak na boxowym chłodzeniu ( dlatego jakos sie zraziłem do tej firmy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...