KrokodyL Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Witam! Jestem w dosyć denerwującej sytuacji. Chodzi o to, że gdy na komputerze (nie moim, mojego szwagra) chcę zainstalować Win98se lub 95 lub ME, zamiast zainiciować instalatora, komp sie restartuje. Dysk jest czysty, po zrobieniu nowej partycji fdiskiem, po formacie. Ma pojemność 3,2 Gb :lol: . Parametry tego kompa: Procek: PII 350 Mhz plyta : coś tam pisze na chipsecie BX cel 100 dysk: seagate medalist 3,2 gb cd-rom: 8X zasilka: 240W AT ram: 64mb + 32mb + 16 mb = 112 mb ram grafa: Radeon7200 32mb ddr aha, moje proby instalacji robie dyskietką startową Win98se PS: probowalem wszystkiego, innymi dyskietkami startowymi, resetowalem bios (wyjąłem baterie na chwile), zamienialem taśmy dysków itp. Proszę w miare możliwości o szybką odpowiedz, pozdrawiam, KrokodyL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Próbowałeś instalować przez setupcor? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrokodyL Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Próbowałeś instalować przez setupcor?eee a co to jest?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Drugi plik instalacyjny. Jest setup.exe i setupcor.exe. Hehe, sam do tej pory nie wiem czym się różnią. Może wyjaśnisz nam sgj? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...