Darcon Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Jak myslicie gdzie to może być dla ułatwienia powiem ze Polska. I kto by niechciał do Polski na wakacje :D http://www.digart.pl/zoom.php?id=44009&dwnl=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Nie mam pojęcia bo tylko w Gdańsku nad morzem byłem ale mam trzy typy: - Gdynia ;) - Kołobrzeg - Mielno ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 jestem z gdanska i jako s nie pamietam zebym takie cos widział jest wiele ladnychmiejsc moze poprostu jakos dziwnie zdjecie zrobili (z dobrego miejsca)ze tak ładnie wyszło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 no a gdzie wpolsce sa takie duze kałuże . :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 no jak to gdzie ? :P przeciesz w tej knajpie czesto pije sobie piwko :P gdynia na 150 % :P na tym bulwarku czasami nawet wf mialem jak w szkole nie bylo co robic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Poczatek Bulwaru w Gdyni :P hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Haha to dobrze strzeliłem mimo że pierwszy raz w życiu widze to miejsce. Powiem tylko że zasugerowałem się tym skąd Darcon jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 hmm photoshop rox ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Eeeee tam trochę upiękrzone w photoshopie i to wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 http://www.digart.pl/zoom.php?id=39674&dwnl=1 zima ;] Dune: czemu tak mowisz, wiosna woda w morzu jest naprwde czysta. WIem bo 3 dni temu do neij sikalem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 gdynia 100% 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 A zgadnijcie co to jest... IMHO photoshop to fajna rzecz :twisted: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Wygląda na zdjęcie robione z budynku 'wprostu' w Warszawie. Ale głowy nie dam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Wawa na 100% a fotka zrobiona chyba z biurowca Pekao Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 widze ze coraz wiecej fajnych fotek z Polski, na mojej fotce to gdynia to jest a woda wyglada jak w FarCry :D Mam jeszcze kilka fajnych fotek z gdynia ale nie moge sie wpic na moje dawne tp ;/ moze ktos da namiary gdzie mozna calozyc jakis nowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 przeslij mi na maila to wrzuce na ftp grinch@sg1.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@tynbury Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 To jest Samo Życie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 To jest Samo Życie :DA chyba rzczywiście :) BTW: Od razu widać kto ogląda opery mydlane hehehehehhe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 http://members.lycos.co.uk/feluke/tweak/widok.jpghttp://members.lycos.co.uk/feluke/tweak/widok2.jpg No to ja moze nie takie ladne zdjecia ale: 1. Co przedstawiaja 2. W jakiej dzielnicy zrobione. 3. Z jakiego miejsca. Nagroda jest sznur od zelazka. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 :lol: Te pierwsze zdjecie spojrzcie na wode wyglada jak na Bora-bora Taka przezroczysta ;) Kiedy to tak nasze piekne kochane morze zostalo oczyszczone :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Jak myslicie gdzie to może być dla ułatwienia powiem ze Polska. I kto by niechciał do Polski na wakacje :D http://www.digart.pl/zoom.php?id=44009&dwnl=1 bylem dzisiaj tam niedawno, gdynia rulez :-) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 konkurs to konkurs :) zgadnijcie co to jest ... (jak ktos byl to pewnie w moment odgadnie :) ) [P.S. fajny topic :lol:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 konkurs to konkurs :) zgadnijcie co to jest ... (jak ktos byl to pewnie w moment odgadnie :) ) http://www.members.lycos.co.uk/mazta87/co_to.jpg [P.S. fajny topic :lol:] L.A. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Nie :-) [tu jest link do duzej foty duży obraz z góry ^|^ ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Wenecja :D - jade tam (m.in) w te wakacje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Wenecja ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 uploadowalem duza fote ( ok. 2 mb ) i mnie wyprzedziliscie :) tak, Wenecja :-) [ sorry nie mam sznura od zelazka :lol: ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 [ sorry nie mam sznura od zelazka :lol: ] :cry: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 uploadowalem duza fote ( ok. 2 mb ) i mnie wyprzedziliscie :) tak, Wenecja :-) [ sorry nie mam sznura od zelazka :lol: ] szkoda :wink: zgadlem chociaz nie bylem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 uploadowalem duza fote ( ok. 2 mb ) i mnie wyprzedziliscie :) tak, Wenecja :-) [ sorry nie mam sznura od zelazka :lol: ] szkoda :wink: zgadlem chociaz nie bylem :) Ja też nie byłem i sie nie chwale :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...