SuChyY Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Jak myslicie gdzie to może być dla ułatwienia powiem ze Polska. I kto by niechciał do Polski na wakacje :D http://www.digart.pl/zoom.php?id=44009&dwnl=1 Wszyscy piszą photoshop, to teraz co trzeba zrobić aby uzyskać w nim taki efekt? Tzn niebieską wodę ? Tworzysz nową warstwę którą wypełniasz jakimś ładnym morskim kolorkiem. Później zmieniasz jej tryb mieszania na "kolor" i dostosowujesz "opacity" (nie wiem jak to sie nazywa w polskiej wersji) tak aby wygladalo naturalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 zgadnijcie co to jest i w jakim mieście to jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 http://www.wawel.krakow.pl/wawwg.jpg :) Wawel w Krakowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 mialo być zgadywanie, a nie we włąściwości linka odrazu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 http://www.wawel.krakow.pl/wawwg.jpg :) Wawel w Krakowie E, nie wiedziałem :roll: :lol: Nie żebym go nie widział z okna ale... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 to bylo za latwe, odazy nasunelo mi sie ze to Wawel ( Wafel :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 latwe ?... jesli trudne, dam podpowiedz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Jeśli to ma być skojarzenie z miastem, to mówię NY (Big Aple) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 http://www.members.lycos.co.uk/mazta87/ql.jpg latwe ?... jesli trudne, dam podpowiedz :) Skad masz zdjecie mojej dziewczyny ? :evil: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Maciekx: Britney Spears ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENIGMA Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Skad masz zdjecie mojej dziewczyny ? :evil: :wink: to ty tak jej pilnujesz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 jak dla mnie chodziło o Mleczną Kraine :lol: zgadłem? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Skad masz zdjecie mojej dziewczyny ? :evil: :wink: to ty tak jej pilnujesz :P Noooo nie moge byc przy niej 24h/dobe :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 latwe ?... jesli trudne, dam podpowiedz :) Nie wiem gdzie to ale z chęcią bym pozwiedzał :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 yepp panowie ... co do dziewczyny to racja - dziewczyna ale przyszla ... i to moja - przyszla :) [ semi apple :) ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 jasne jasne :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...