ParanoiK Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Ja też nie byłem... ale znam kogoś kto był ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Niech ktos znajdzie taka fote Gdyni ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Juz wysyłam TAKĄ fotke za 5 minut bedziesz mial to wstaw na ftp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Kilka fotków ;] Gdynia... Gdynia Orłowo - Klif Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Hymm, ale przebajerowane to 1-sze zdjęcie :>, odkąd mamy taką czystą wode w bałtyku? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Hymm, ale przebajerowane to 1-sze zdjęcie :>, odkąd mamy taką czystą wode w bałtyku? :]od zawsze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 To nie zdjęcie Bałtyku tylko screen z drugiej częsci FarCry :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 http://members.lycos.co.uk/feluke/tweak/widok.jpghttp://members.lycos.co.uk/feluke/tweak/widok2.jpg No to ja moze nie takie ladne zdjecia ale: 1. Co przedstawiaja 2. W jakiej dzielnicy zrobione. 3. Z jakiego miejsca. Nagroda jest sznur od zelazka. :P Kurcze, na drugiej fotce po lewej widac elektrocieplownie Kaweczyn... Ale co to z przodu jest to nie wiem :). A na pierwszej fotce widac chyba w tle po lewej kosciol przy Pl. Szembeka... Ale wiecej tez mi do glowy nie przychodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Jak juz sie chwalimy widoczkami, to moze i ja cos zarzuce :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Za ładnie było :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Ostatnie zdjęcie to chyba jakas przeróbka :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 No co ty :) Z tym pierwszym tez sie pobawilem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Suchyy w czym to wszystko ? tylko nie mow ze PS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 PS i tylko PS ;] http://www.pcmaniak.pl/_suchyy/burza1.jpg Większy rozmiar. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Gdzie, kiedy i jak dlugo sie tego uczyles ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Gdzie, kiedy i jak dlugo sie tego uczyles ? :) Ogólnie photoshopa męcze jakies 2 i pół roku, z przerwami i niezbyt intensywnie. Najpierw oczywiście chciałem robić super-duper abstrakcje, później głównie strony WWW, wkońcu zaczołem próbować z obróbką zdjęć i to jest IMO najciekawsze - reprodukcje starych fotografii, fotomontaże. A gdzie się uczyłem ? W domu :) Na wakacjach pracowałem też w zakładzie fotograficznym, ale tam już bardziej wykorzystywałem wiedze niż ją zdobywałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Ruido > 2 zdjęcie to Malta, a 3 "Stary Browar" :?: zgadłem :?: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Ruido > 2 zdjęcie to Malta, a 3 "Stary Browar" :?: zgadłem :?: :DZgadles, zgadles ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek1983 Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Jak myslicie gdzie to może być dla ułatwienia powiem ze Polska. I kto by niechciał do Polski na wakacje :D http://www.digart.pl/zoom.php?id=44009&dwnl=1 Wszyscy piszą photoshop, to teraz co trzeba zrobić aby uzyskać w nim taki efekt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 tu macie zagadke hehe full wypas.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Pewnie czikago :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Pewnie czikago :wink: heh nie heh za "ladnie"...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Arlington ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Arlington ? nieeeeeeee heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Brooklyn? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 nowa funlandia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Warszawa :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Twoj stary ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Filadelfia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 polska dzielnica w jakims amerykanskim miescie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...