Skocz do zawartości
Pipi

Problem Z GF 5200Ultra. Pomocy!

Rekomendowane odpowiedzi

Pozdrawiam mam taki mały problemik z GF 5200U w moim kompie. Zaraz po starcie systemu (Win 98) dostaję od programu NVidia komunikat że karta nie ma dostatecznego zasilania a GPU zmienia taktowanie i parametry do minimum, nie rozumiem w czym problem bo zasilacz kupiłem specjalnie Chieftec 420W żeby ten problem wyeliminować i nic. Kabelek dodatkowego zasilania jest oczywiście podłączony. Dokładnie to mam kartę Albatron Gforce 5200U FX.

Dodatkowo asus a7n8x 2.0 deluxe, Amd Barton 2500+XP, 512 DDR kingston 333,dwa twarde, cdrom ,dvd.Win 98.

Pomocy - napisalem do Albatrona ale nic nie odpowiedzieli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

albo wymień karte na jakiegoś innego FX`a ultra i zobaczysz a co do systemu to fakt zmieniłbyś to badziewie :). winda 98 sprawuje się teraz dobrze na kompach pokroju athlon 700MHz + rivka i 128 MB ramu z lepszym konfigiem szkoda zawracać sobie tym głowe a w sieci to już kompletna tragedia :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

albo wymień karte na jakiegoś innego FX`a ultra i zobaczysz a co do systemu to fakt zmieniłbyś to badziewie :). winda 98 sprawuje się teraz dobrze na kompach pokroju athlon 700MHz + rivka i 128 MB ramu z lepszym konfigiem szkoda zawracać sobie tym głowe a w sieci to już kompletna tragedia :>

mój komp=====>win 98SE

zero problemów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi