Pipi Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Pozdrawiam mam taki mały problemik z GF 5200U w moim kompie. Zaraz po starcie systemu (Win 98) dostaję od programu NVidia komunikat że karta nie ma dostatecznego zasilania a GPU zmienia taktowanie i parametry do minimum, nie rozumiem w czym problem bo zasilacz kupiłem specjalnie Chieftec 420W żeby ten problem wyeliminować i nic. Kabelek dodatkowego zasilania jest oczywiście podłączony. Dokładnie to mam kartę Albatron Gforce 5200U FX. Dodatkowo asus a7n8x 2.0 deluxe, Amd Barton 2500+XP, 512 DDR kingston 333,dwa twarde, cdrom ,dvd.Win 98. Pomocy - napisalem do Albatrona ale nic nie odpowiedzieli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Sprawdz na jakimś normalnym systemie. Win 98 na takim kompie? Szkoda sprzętu tylko bo 98 nie potrafi go wykorzystać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Has$kY Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 albo wymień karte na jakiegoś innego FX`a ultra i zobaczysz a co do systemu to fakt zmieniłbyś to badziewie :). winda 98 sprawuje się teraz dobrze na kompach pokroju athlon 700MHz + rivka i 128 MB ramu z lepszym konfigiem szkoda zawracać sobie tym głowe a w sieci to już kompletna tragedia :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 albo wymień karte na jakiegoś innego FX`a ultra i zobaczysz a co do systemu to fakt zmieniłbyś to badziewie :). winda 98 sprawuje się teraz dobrze na kompach pokroju athlon 700MHz + rivka i 128 MB ramu z lepszym konfigiem szkoda zawracać sobie tym głowe a w sieci to już kompletna tragedia :>mój komp=====>win 98SE zero problemów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...