seZon Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Hehe.. cadilac & dinozaurs bylo calkiem czadowe.. bardzo fajne byly bonus stage ;) A propos tekkena 2 i 3 to tez sie troche w to pogralo. Pamietasz z automatow Metal Slug :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 metal slug rulez :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S!nY Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 u mnie w tej dziedzine starych ale jaryh królują 2 nieśmiertelne tytuły. 1.Diablo2 2.Q3 no i gdzieś na marginiesie CMR2 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy2 Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Ja polecam cala serie gier GTA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 FALLOUT 1 i 2 ! - dla tych gier jest zawsze miejsce na moim dysku ! A poza tym polecam Doom 1 i 2 - odnich sie zaczela moja przygoda z komputerami i nigdy im tego nie zapomne :D Uwielbiam rowniez Heroes of Might and Magic 2 i 3, sa wypas ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj.skorek Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Ja lubie pykac w Jedi Knight II szczegolnie multiplayer ale single tez spoko jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kica1983 Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Ze staroci ostatnio Abe Oddysee oraz Final Fantasy 7 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Ostatnio pomykam w Mobil 1 Rally Championship... WYPASSSS NA MAXA :D nie no serio bardzo grywalne i całkiem realistyczne. Polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Fallout 1/2 Total Anihilation Diablo 1/2 Q3A (to cały czas jako mod DeFRaG) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Ja może nie powracam do zbyt "starej" gry ale jest ona dla mnie wyjatkowa.... jak nie mam w co grac to ją instaluje i zawsze jest tam co robić...jest to GTA: VC.... :) EEE ine przesadzaj GTA VC nie jest znowu takie stare ... a jeśli chodzi o gry naprawde stare do których lubie wracać to napewno jest quake 3 arena , solider of fortune i moja ulubiona ORIGINAL WAR :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dewelius Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Dla mnie zawsze Baldur 1,2 i Heroes 1 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 civilization3: conquests startopia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Nie wiem czy było, ale dwie świetne gierki :) DETROIT Ahhh, spędzone godziny przy tej grze razem z kumplami, projektowanie nowych fur i rozbudowa salonów dilerskich :D CAPITALISM Ogólnie nie lubię gier ekonomicznych, ale ta gra to było, ba nadal jest coś co mnie przyciąga na długie godziny :D UFO Tutaj chyba nie musze nic pisać :) Unreal Tak samo jak wyżej :) No i największy rodzynek: STREETROAD, ahh, te godziny spędzone przy tej grze na AMIDZE :) A teraz od czasu do czasu zapuszczę sobie na PC (ciężko znaleźć w sieci, ale giera już status freeware ma bodajże :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Ja może nie powracam do zbyt "starej" gry ale jest ona dla mnie wyjatkowa.... jak nie mam w co grac to ją instaluje i zawsze jest tam co robić...jest to GTA: VC.... :) EEE ine przesadzaj GTA VC nie jest znowu takie stare ... a jeśli chodzi o gry naprawde stare do których lubie wracać to napewno jest quake 3 arena , solider of fortune i moja ulubiona ORIGINAL WAR :D Pewnie ze nie jest... i zaznaczylem to w swojej wypowiedzi.. aczkolwiek noweczka to to nie jest ;) Co do starszych gierek to lubie q3, theme hospital, red alert, diablo. Z falloutow to gralem tylko w tacticsa.. moze powinienem sprobowac poprzednie czesci :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colin_hendry Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Jesli juz to cos naprawde starego: Pirates! (teraz jest juz w sumie remake tez bardzo fajny) Defender Of The Crown i North & South, Civilization I, Command & Conquer (ehhh te demka) - gdzie sie podzial ten klimat .. ta grywalnosc... a moze ja sie starzeje - HL2 od dnia premiery przechodze i pewnie jestem gdzies w polowie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Giana Sisters, Sensible Soccer, MK na Amisi. Wipeout 2097, Gran Tourismo, H2O, Bloody Roar, Tekken 3 na PSX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Moim "NAJ" jest DUNE 2 pierwszy prawdziwy RTS na świecie, ta gra mnie zabijała przez długie miesiące... potem pykałem w DUNE 2000, bardzo podobny klimacik i praktycznie to ta sama stara gra tylko że po lekkim retuszu. Polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 @Boxster Grałeś w Emperor: Battle for Dune ? Dla mnie nizapomnianą grą jest: X-Com: Defense zwany także UFO: Enemy Unknown. Dobrze wspominam również Betrayal at Krondor, Wolfenstein 3D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Gierki w które często grałem to: 1.Stell Empire 2.Monkey Island 1 i 2 3. Doom 1 i 2 4. Strike Commander 5. X-wing 6. X-com - enemy unknown 7. X-com - terror from the deep 8. Extatica 9. Dune 10. Another World 11. Flashback 12. Alone in the dark 13. Cannon Fodder 14. Sydicate 1 i 2 15. Alien Breed 1 i 2 16. Panzer General 17. System Shock 18. Fallout 1 i 2 oraz BOS 19. SOF 1 i 2 20. Nocturne 21. Rally Championship 22. NFS Porshe 2000 23. Delta Force 1, 2, Land Warrior 24. MOHAA To są gierki w które baaaaarrrrrdzo lubiłem grać. Czasami jak mam czas to wczęść z nich zagram. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość on23warszawa Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Hehe.. cadilac & dinozaurs bylo calkiem czadowe.. bardzo fajne byly bonus stage ;) A propos tekkena 2 i 3 to tez sie troche w to pogralo. Pamietasz z automatow Metal Slug :lol: jakos nie przypominam sobi ebonus stagey w Cadillacs and DInosaurs moze nas oswiecisz? ja wracam czesto do BLOOD DUKE 3D QUAKE DIABLO 1 LBA QUAKE MORTAL KOMBAT 1 , 2 CADILLACS AND DINOSAURS PUNISHER UT RTCW GP 500 NFS 3 , 4 WOLFENSTEIN 3D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Heroes 3 // Diablo 2 // Wolfenstein // No i X-COM Enemy Unknown - po prostu wymiata - moge grac cale zycie w ta riegke... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Ufo i X-Com(ale teraz już się nie da grać) Morrowind Pozatym cała masa gier do których wracam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Lubię wgrywać niektóre misje z COD,np. PegasusDay-nie wiem ile razy przechodziłem, a jeszcze mi się nie znudziło. W sieci w akademiku cały czas gramy w stary MOHAA. Działa na słabych komputerach, dzięki temu jest więcej przeciwników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Siema hm... ja do jeDnej gierki powracam,kocham ją,najlepsza strategia jaka wyszła i najtrudniejsza... REUNION OBRAZKI Z GRY"http://priv.twoje-sudety.pl/~reu32/pic.htm" nie przestraszcie się grafika,bo fabuła i grywalnośc jest ogromna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Ja do starszych gier najczesciej wracam w wakacje. Sa to glownie Transport Tycoon Deluxe (aktualnie Open Transport Tycoon), Settlers 2, pierwsza czesc GTA :) Edit: Ostatecznie moge jeszcze dodac Quake'a 3 - wkoncu gra ma juz 5 lat ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość on23warszawa Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Heroes 3 // Diablo 2 // Wolfenstein // No i X-COM Enemy Unknown - po prostu wymiata - moge grac cale zycie w ta riegke... o wlasnie UFO ilez dni w to gralem ahhhhh cudowna gra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 No a ja jeszcze musze koniecnzie dodac Tycoona - przy tej grze spedzilem tyle czasu ze uhh... Naprawde miodzio - nie wiedzialem ze przeszla do statusu Open Source Opppss.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b@rto Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Dla mnie najlepsza gra byl Crusader: No Regret i No Remorse. Po prostu bomba, ta muzyka, akcja, grywalnosc :) Na tamte czasy byla wspaniala. Chetnie bym w nia zagral ale xp na to nie pozwala no i brak Dosa. Mam jeszcze kompa ktory spokojnie by udzwignal ta gre tylko brak monitora do niego, ahhh jaka szkoda :( Jest wiele gier które cenie tak samo jak crusadera, ale za duzo tu pisania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Dla mnie najlepsza gra byl Crusader: No Regret i No Remorse. Po prostu bomba, ta muzyka, akcja, grywalnosc :) Na tamte czasy byla wspaniala. Chetnie bym w nia zagral ale xp na to nie pozwala no i brak Dosa. Mam jeszcze kompa ktory spokojnie by udzwignal ta gre tylko brak monitora do niego, ahhh jaka szkoda :( Jest wiele gier które cenie tak samo jak crusadera, ale za duzo tu pisania :) tez wiele godzin spedzilem przy tej grze chetnie bym rowniez wrocil do cannon fodder little big adventure bc racers syndicate simcity 2000 need for speed 1 SE - ponad wszystko;]]]] 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Transport Tycoon Deluxe :D Half-Life Settlers 2 Baldur's Gate Civilization 2 i platformówki: Super Frog, Soccerkid, Mario, Prince of Persia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...