Skocz do zawartości
Norbji

Stare ale jare (do jakich gier wciąż powracacie???)

Rekomendowane odpowiedzi

Ja może nie powracam do zbyt "starej" gry ale jest ona dla mnie wyjatkowa.... jak nie mam w co grac to ją instaluje i zawsze jest tam co robić...jest to GTA: VC.... :)

EEE ine przesadzaj GTA VC nie jest znowu takie stare ... a jeśli chodzi o gry naprawde stare do których lubie wracać to napewno jest quake 3 arena , solider of fortune i moja ulubiona ORIGINAL WAR :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy było, ale dwie świetne gierki :)

DETROIT Ahhh, spędzone godziny przy tej grze razem z kumplami, projektowanie nowych fur i rozbudowa salonów dilerskich :D

CAPITALISM Ogólnie nie lubię gier ekonomicznych, ale ta gra to było, ba nadal jest coś co mnie przyciąga na długie godziny :D

UFO Tutaj chyba nie musze nic pisać :)

Unreal Tak samo jak wyżej :)

No i największy rodzynek:

STREETROAD, ahh, te godziny spędzone przy tej grze na AMIDZE :) A teraz od czasu do czasu zapuszczę sobie na PC (ciężko znaleźć w sieci, ale giera już status freeware ma bodajże :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja może nie powracam do zbyt "starej" gry ale jest ona dla mnie wyjatkowa.... jak nie mam w co grac to ją instaluje i zawsze jest tam co robić...jest to GTA: VC.... :)

EEE ine przesadzaj GTA VC nie jest znowu takie stare ... a jeśli chodzi o gry naprawde stare do których lubie wracać to napewno jest quake 3 arena , solider of fortune i moja ulubiona ORIGINAL WAR :D

Pewnie ze nie jest... i zaznaczylem to w swojej wypowiedzi.. aczkolwiek noweczka to to nie jest ;)

Co do starszych gierek to lubie q3, theme hospital, red alert, diablo.

Z falloutow to gralem tylko w tacticsa.. moze powinienem sprobowac poprzednie czesci :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli juz to cos naprawde starego: Pirates! (teraz jest juz w sumie remake tez bardzo fajny) Defender Of The Crown i North & South, Civilization I, Command & Conquer (ehhh te demka) - gdzie sie podzial ten klimat .. ta grywalnosc... a moze ja sie starzeje - HL2 od dnia premiery przechodze i pewnie jestem gdzies w polowie :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gierki w które często grałem to:

1.Stell Empire

2.Monkey Island 1 i 2

3. Doom 1 i 2

4. Strike Commander

5. X-wing

6. X-com - enemy unknown

7. X-com - terror from the deep

8. Extatica

9. Dune

10. Another World

11. Flashback

12. Alone in the dark

13. Cannon Fodder

14. Sydicate 1 i 2

15. Alien Breed 1 i 2

16. Panzer General

17. System Shock

18. Fallout 1 i 2 oraz BOS

19. SOF 1 i 2

20. Nocturne

21. Rally Championship

22. NFS Porshe 2000

23. Delta Force 1, 2, Land Warrior

24. MOHAA

To są gierki w które baaaaarrrrrdzo lubiłem grać. Czasami jak mam czas to wczęść z nich zagram.

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość on23warszawa

Hehe.. cadilac & dinozaurs bylo calkiem czadowe.. bardzo fajne byly bonus stage ;) A propos tekkena 2 i 3 to tez sie troche w to pogralo. Pamietasz z automatow Metal Slug :lol:

jakos nie przypominam sobi ebonus stagey w Cadillacs and DInosaurs

moze nas oswiecisz?

ja wracam czesto do

BLOOD

DUKE 3D

QUAKE

DIABLO 1

LBA

QUAKE

MORTAL KOMBAT 1 , 2

CADILLACS AND DINOSAURS

PUNISHER

UT

RTCW

GP 500

NFS 3 , 4

WOLFENSTEIN 3D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema hm... ja do jeDnej gierki powracam,kocham ją,najlepsza strategia jaka wyszła i najtrudniejsza...

REUNION

OBRAZKI Z GRY"http://priv.twoje-sudety.pl/~reu32/pic.htm" nie przestraszcie się grafika,bo fabuła i grywalnośc jest ogromna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja do starszych gier najczesciej wracam w wakacje. Sa to glownie Transport Tycoon Deluxe (aktualnie Open Transport Tycoon), Settlers 2, pierwsza czesc GTA :)

Edit:

Ostatecznie moge jeszcze dodac Quake'a 3 - wkoncu gra ma juz 5 lat ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość on23warszawa

Heroes 3 // Diablo 2 // Wolfenstein //

No i X-COM Enemy Unknown - po prostu wymiata - moge grac cale zycie w ta riegke...

o wlasnie

UFO

ilez dni w to gralem ahhhhh

cudowna gra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie najlepsza gra byl Crusader: No Regret i No Remorse. Po prostu bomba, ta muzyka, akcja, grywalnosc :) Na tamte czasy byla wspaniala. Chetnie bym w nia zagral ale xp na to nie pozwala no i brak Dosa. Mam jeszcze kompa ktory spokojnie by udzwignal ta gre tylko brak monitora do niego, ahhh jaka szkoda :(

Jest wiele gier które cenie tak samo jak crusadera, ale za duzo tu pisania :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie najlepsza gra byl Crusader: No Regret i No Remorse. Po prostu bomba, ta muzyka, akcja, grywalnosc :) Na tamte czasy byla wspaniala. Chetnie bym w nia zagral ale xp na to nie pozwala no i brak Dosa. Mam jeszcze kompa ktory spokojnie by udzwignal ta gre tylko brak monitora do niego, ahhh jaka szkoda :(

Jest wiele gier które cenie tak samo jak crusadera, ale za duzo tu pisania :)

tez wiele godzin spedzilem przy tej grze

chetnie bym rowniez wrocil do

cannon fodder

little big adventure

bc racers

syndicate

simcity 2000

need for speed 1 SE - ponad wszystko;]]]]

8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi