M4TEUSZ Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 (edytowane) WOLF(ENSTEIN)3D - grałem w to na 286 niestety nie moim ;( 486; PIII450, A. XP1700+ i pewnie zapuszczę na wszystkich przyszłych kompach które będą w stanie udźwignąć ;) ten najklimatyczniejszy shooter wszechczasów :D Need for Speed Porsche Unleashed (2000) - Jedyna samochodówka w której czuję się naprawdę właścicielem auta, jedyna w której model jazdy mimo że zręcznościowy, daje realistyczne odczucia, jedyna w której zmuszam sąsiadów do słuchania ryku 911S, przy 7000rpm on jest poprostu niesamowity :D, jedyna w której płaczę kiedy porysuję samochód, jedyna w której dopieszczałem jeden wozik cały tydzień, by pobić rekord na cote'd azur, JEDYNA Edytowane 15 Stycznia 2005 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 @M4TEUSZ Piszesz WOLF 3D. Nie było takiej gry. Chodzi Ci zapewne o Wolfenstein 3D. Wiem, czepiam się ;) BTW: grałeś w Spear of Destiny? PS. Co byście powiedzieli na połączenie gier GTA z Max Payne? Bullet-time w GTA? Interesujące nie? Jeszcze jakby grafika w takim połączeniu była jak w Max Payne 2, to jaka ta gra byłaby popularna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 @Crosis no i jakby połączyć oczekiwanie na Max'a oraz GTA to otrzymamy siwe włosy ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodeq Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Często wracam do: -quake 3... -diablo 2.... -quake 1.... ach te czasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Ach ja teraz z qmplami gram w heroes 3 co jakiś czas w to gramy jak nie ma w co a w wakacje pewnie w diablo 2 na zawodowcu z qmplami bede gral znowu. I wedlóg mnie Doskonaly Ghost recon z dodatkami teraz bym gral z qmplem gdyby wczoraj nie zginol jego ojciec ,przez to nie chce mi sie w nic grać ponieważ przypomina mi to śmierć brata ciotecznego ,który zginol lipcu . To mnie dobija.. Wiem że troche zboczylem z tematu za co serdecznie Przepraszm. Ale jest forum i odrazu mi lepiej :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 (edytowane) Lubie pograc czasami przez emulator w gierki z PSXa: Tekken3, Parasite Eve2, Medievil B) , Gran tourismo, Silent Hill 1, Abe... PC to Age of Empires 1,2, Project IGI 1, Resident Evil 2,3, ostatnio nawet gralem w Tomb Raidera 1 :D , Blade of darkness, MDK2 (odkupie chetnie jak ktos ma), Metal Gear Solid.... oraz Contra z Pegasusa :) Edytowane 14 Stycznia 2005 przez medievil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Transport Tycoon Deluxe Tzar CS 1.5 Worms World Party Mafia Świetne gry, w niektóre gram w sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 zdecydowanie diablo 2 Heroes II i III Stronghold(twierdza) Moje pierwsze gry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 hmmm Diablo 2 ... właśnie w tej chwile znowu go przechodze, Quake 3 (only ProMode), GTA VC Pasjans.... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Wrocław Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Transport Tycoon Deluxe - jakies 10000 godzin spedzonych przy tej grze :) ech! Heroes III - przeszedlem X razy no i niesmiertelne NeverWinter Nights - przeszedlem X razy a z nowych: HL2 - przeszedlem narazie raz ;) NFS Underground I, - przeszedlem 5 razy NFS Underground II- przeszedlem narazie 2 razy ;) pozdroweczka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Monkey Island 1/2/3/4 Transport Tycoon Deluxe / mam tez locomotion ale to juz nie to samo:\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek92 Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zdecydowanie lubie pograc w DSJ i Prince of Persia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Blade of Darkness ....z 15 razy to instalowalem, co jakis czas.. HL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIOR Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Another World co to była za giera, grafa i klimat kładły kiedyś na kolana :D Q2-6 lat męczenia myszki i klawiatury :D Fallout 2 od dnia premiery przynajmniej raz w roku musze odkopać :D Colin 2 i 1 trasa Francja, kupe przegranego czasu, 2 kierownice zabite i hektolitry browca z kumplami :D HL & CS gry wszechczasów i gram po dziś dzień. Vampire Masquarade I część, klimacik. Return To Krondor :D Cała seria NFS, najbardziej Undergroud, Porsche. Toca Race Driver 2 po LFS najlepsza wyścigówka na sieć. Było tego jeszcze dużo więcej MK, UGH (ktoś to jeszcze pamięta), seria LARRY :D i klepanie durnych komend na klawiaturze :P Lotus 3, Civilisation I, Pirates klasyka, Jagged Aliance I wersja na CD z mową, szok w tamtych czasach :D Ufo i wiele nieprzespanych nocy. Kurcze kiedyś gry miały miodość nie to co teraz :( Przynajmniej grafa jest fajniejsza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 (edytowane) @M4TEUSZ Piszesz WOLF 3D. Nie było takiej gry. Chodzi Ci zapewne o Wolfenstein 3D. Wiem, czepiam się ;) Czepiasz się ;) mówiłeś idę grać w wolfensteina 3d czy po prostu w "wolfa" w każdym razie wiem że na infie w podstawówce, chyba cały semestr zszedł mi na tej grze :D BTW: grałeś w Spear of Destiny?No baaa.... PS. Co byście powiedzieli na połączenie gier GTA z Max Payne? Bullet-time w GTA? Interesujące nie? Jeszcze jakby grafika w takim połączeniu była jak w Max Payne 2, to jaka ta gra byłaby popularna. 1201502[/snapback] Bullet time w GTA III jest wystarczy wleźć na taką "pigułę" (szczególnie przydatne w misji zatapiania statku karteluchów). Może fajniejszy byłby taki jak w Maksiu, ale to by odebrało trochę dynamiki tej grze. Edytowane 15 Stycznia 2005 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Aliens vs. Predator II, Never Winter Nights, Diablo II LoD, q3a, Dungeon Siege. No i to chyba tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Fallout 2 od dnia premiery przynajmniej raz w roku musze odkopać :D 1219504[/snapback] Właśnie zacząłem grać we Fallouta 2 z patchem 1.051. Będę w tą gre pykał w wolnych chwilach. Bullet time w GTA III jest wystarczy wleźć na taką "pigułę" (szczególnie przydatne w misji zatapiania statku karteluchów). Może fajniejszy byłby taki jak w Maksiu, ale to by odebrało trochę dynamiki tej grze. 1219751[/snapback] Ale to nie to samo :-| Bardziej chodzi mi o możliwość "rzucania się na boki". W Maxie rzadko stosowałem bullettime, więcej wyskakiwałem (z powolnieniem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Ja wlasnie dzieki programowi DOSBOX znow gram w starutkiego Panzer General, jak przejde to bede probowal odpalic rownie kultowe Syndicate B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzida Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Unreal Tournament , Quake 1,2 , GTA , Wormsy , Warcraft 2 , i oczywiscie Inestrction machine czy jakos tam Pozdro :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VEDAMGO Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Diablo II LOD - najczesciej B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Fallout 1 & 2 :D Aż sobie zaraz zainstaluje :D Kieeeedyś za czasów mojego 486SX/25 - Doom 1 shareware (pierwszy epizod). Obecnie Counterstrike Source :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Froger Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Mnie urzekł klimatem i grywalnąścią Supaplex . Jest to gierka logiczna w ktorej trzeba coś przestawić itp. ale wciąga jak malo co B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Mnie urzekł klimatem i grywalnąścią Supaplex . Jest to gierka logiczna w ktorej trzeba coś przestawić itp. ale wciąga jak malo co B) 1223363[/snapback] Supaplex jest podobny do Boulder Dash. Supaplex była jedną z pierwszych moich gier. Ja czasami gram sobie w grę: Eggsucker (podobna do Bust-a-move). Prosta gra, ale za to bardzo miodna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant_23 Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Q2 - LAN Q3 - LAN Enemy Territory (przynajmniej raz dziennie) - NET Hirosi3 - DOM Red Alert Flipery (spider-man, Punisher, x-man, itp.) Worms 1 Worms 2 i jeszcze pare by sie znalazlo, ale nie pamietam :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Fallout rzadzi panowie Nikt nie wspomnial o Baldur's Gate 1 (albo nieuwarznie czytam :lol: ) Deus Ex, Jedi Knight, Titanic (taka staaaaaaaaaaaaara gierka na Comodore 64 :lol: ), Robin Hood (na Commodre 64 :-P ), UT oraz doskonaly pod kilkoma wzgledami GOTHIC :lol: P.S.: podajcie linka z patchami do Fallout 2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordVader Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Diablo 2 LOD Dungeon Keeper 1 i 2 GTA :] Mortal Kombat 3 Transport Tycoon Delux Krecik hehe no i jeszcze pare Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 P.S.: podajcie linka z patchami do Fallout 2 :) 1241932[/snapback] 1207734[/snapback] A na przyszłość - SZUKAJ ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 :lol: Dzieki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolman Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Starcraft!!! najlepszy rts multiplayerowy wszechczasów. Quake 1 and 3 Saper - cały czas do niej wracam Diablo 1 i 2 HL1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Ja sobie musze jakas stara maszyne skolowac bo na nowej to ciezko pograc w stare gierki :) Carmageddon 1 & 2, Quake 1 & 3, Blood, Duke Nukem 3D, Warcarft 2, Starcraft :) Kto pamieci jak Warcraft 1 wyglada itp. bekowy byl ten super koles do nawalanki :) duzy diabel? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...