Skocz do zawartości
Norbji

Stare ale jare (do jakich gier wciąż powracacie???)

Rekomendowane odpowiedzi

A i jescze lubie sobie pograć na emulatorze pegasusa w takie hiciory jak Contra Mario Tank i wiele wiele innych te gierki mają to czego wielu dzisiejszym brakuje czyli hetolitry miodu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A dla mnie takim hiciorem był Heroes Of Might and Magic 3. Takie Disciples Age of wonders czy Heroes4 to tylko nędzne podróbki lub kontynuacje . HOOM3 to najlepsza turówka w jaką kiedykolwiek grałem i do tej pory nie wyszło nic co by mogło z tym konkurować. Zaś jeśli chodzi o RTS-y to napewno Starcraft Broodwar.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fallout

fallout 2

fallout tactics

Taaa, Fallout 1&2 to chyba najbardziej wypasione gierki w jakie kiedykolwiek grałem. Znajdźcie mi gre z takim klimatem to oddam za nią 2 psy i brata :!:

widze, że "armia" wyznawców fallouta nie słabnie. Cieszy mnie to bardzo!

Zawsze lubiłem gry z solidną podstawą fabularną. Lubie wracać właśnie do "Schronu 13", Legacy of Kain, Ishara (pałam wielkim sentymentem do tej gierki, mimo, że może być starsza od najmłodszych urzytkowników tego forum :P ). Czasem ciągnie mnie do UFO/XCOM, Sindicate itd...

Kwiecień: Fall, to może być gra która zastąpi Ci Van Burena, który to z resztą ma minimalne szanse by sie ukazać. Interplay stracił już chyba ostatnia deskę ratunku w postaci praw do wydawania serii Dark Alliance i może w akcie desperacji sprzedać prawa do Fallota. Nie jest tajemnicą fakt, że legendarni już twórcy falloutów mimo, że rozlokowani w różnych firmach wykazują spory entuzjazm wypytywani o możliwość wykupienia niedokończonego Van Burena i wydania go po ukonczeniu bądź stworzeniu od nowa jako... F3

...nie lubię psów, nie masz siostry? :P :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio do Wolfa (tego pierwszego), czasem jeszcze Doom1. A tak to najczęściej do Starcrafta, Comandosów i ew. nfsów i colinów.

Najczęściej jednak wracam do Mafii (tudzież GTA:VC) oraz RCTW (przynajmniej raz w roku muszę "przejść" :P )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm... Deus Ex 1, System Shock 2 - jak dla mnie to 2 gry w które moge grać do końca życia :) No i jeszcze Final Fantasy 7 - relikt czasów w jakich Square fajne gry robiło jeszcze (przynajmniej IMO) ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm... Deus Ex 1, System Shock 2 - jak dla mnie to 2 gry w które moge grać do końca życia :) No i jeszcze Final Fantasy 7 - relikt czasów w jakich Square fajne gry robiło jeszcze (przynajmniej IMO) ;)

:D dokładnie jak ja - do tego UT i voila :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja ulubiona lista come back'ow to:

- Civilization II (zwlaszcza co jakis czas po sieci) :D

- Colonization

- Warlords III

- Europa Universalis II

- Close Combat V (tez czasami po sieci) :D

- Quake I (also net) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cywilizacja I ta najstarsza ;)

duke nukem 3d

destrakszyn derby 2 :P

gta 1 i 2 @voodoo 3 oraz Unreal Tournament - to zawsze gram ;) byl bym zapomnial DRIVER :D

a z nowszych to gta 3 i vc ale VC mi sie najlepiej kojazy ahhhh no i generals

a nikt niepyka w Deus Ex albo nfs Porshe?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi