Skocz do zawartości
ysoner

Komp nie wyrabia ?

Rekomendowane odpowiedzi

Mój konfig

Durun 1200 Mhz

GeForce mx 440 64 mb

384 SDRAM

Dysk 10 Gb (Segate Baracuda 7200)

Win XP

Mam wrażenie że mój komputer nie chodzi tak jak powinien. Gry mi jakos wolno chodzą. Wiem ze nie mam jakiegeoś super kompa ale ten cos chyba powinien potrafić. np minimalne wymagania dla gry PIII 600 MHz a mi sie ścina przy najnizszej rozdzielczośći i najniższych detalach. U kumpla smigaja gry elegancko te co u mnie sie zacinają a ma troszke gorszego PC. Co zrobić żeby go jakoś przywrócic do "uzywalności" :P Troche mnie to wkurza i licze na wasza pomoc :D

dzięki z góry 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A defragmentacje ostatnio robiles ?

nigdy.... Da to dużo? A jak zrobie i dalej nie bedzie smigać ? Bo z tego co wiem to mój kumpel ma taki śmietnik na dysku że defragmentacja to z rok by trwała :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kumpel też ma SDRAM. Defraga zrobie.. Jak sprawdzić czy karta jest 64 bitowa :?: Dużo kosztuje jakiś accelerator... ? albo co polecacie niedrogo dołożyć/wymienić w tym kompie ?

A wiec możesz sprawdzić poprzez program Aida... a jak chcesz wymienić podzespoły w swoim kompie to szykuj tysiaka :wink: najlepszym wyjsciem było by sprzedanie tego i kupienie całkiem nowego :roll: , albo sprzedaja karte, mobo, procka i dołusz troche i kup coś lepszego :lol: ... a i jeszce zasilacz bo pewnie masz słaby...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi