kapec12 Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Jak można zwiększyc pojemnośc dysku bo ostatio czytalem ze jakos sie da tylko wlasnie nie wiem jak!!!Prosze o wasza pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleX69 Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 wyczysc temp'y ... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapec12 Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 ale nie w tym rzecz chodzi mi o to żeby np z 40gb zrobic 60 jak to sie robi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 ale nie w tym rzecz chodzi mi o to żeby np z 40gb zrobic 60 jak to sie robi?? Dokupic 20GB dysk :wink: Bylo poruszane na forum wiele razy...Topic do zamkniecia IMO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 ale nie w tym rzecz chodzi mi o to żeby np z 40gb zrobic 60 jak to sie robi?? ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> flamaster i zrobic 6 z 4 :) Ps. to jest bujda na resorach NIE DA SIE TEGO ZROBIC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 ale nie w tym rzecz chodzi mi o to żeby np z 40gb zrobic 60 jak to sie robi?? ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> flamaster i zrobic 6 z 4 :) Ps. to jest bujda na resorach NIE DA SIE TEGO ZROBIC. No jakto się nie da http://dzikie.net/index.php?mode=1&cel=hid...idden_partition :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Interesujące wyniki Western Digital 200GB SATA Po zabiegu: 510GB IBM Deskstar 80GB EIDE Po zabiegu: 150GB Maxtor 40GB EIDE Po zabiegu: 80GB Seagate 20GB EIDE Po zabiegu: 30GB Nieznany laptop 80GB HDD Po zabiegu: 120GB Od autora tłumaczenia a g... prawda, gościo chyba się ze swoim ==D głowami pozamieniał albo coś mu się przyśniło. a oto dowody jakie wspaniałe wyniki otrzymujemy : To naprawdę działa, ale nie aż tak jak zapewniał autor. Problemów nie było żadnych. Jako wadę tego rozwiązania podam, że po tej przeróbce Partition Magic 7.0 pokazuje dysk jako ZŁY. Nie próbowałem jeszcze na Partition Magic 8.0 ani 8.01. Moje wyniki - nie przestraszcie się: MAXTOR 6L080J4 80 GB 7200 obr/min 2 mb cache Zysk: 369 MB SEAGATE BARAKUDA ATA IV 60 GB 7200 obr/min model ST360021A< Zysk: 314 MB zysk 314MB z 60GB to żaden zysk, nawet 1 film nie wejdzie :lol: . więcej miejsca plik SWP i zajmuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...