aleksander! Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Witam! Mam płytę Gigabyte GA-7N400 pro, bartka 2500XP+, zasilacz Chieftec 360 DF, pamięci Kingston 333 i Elixir 400 obie po 256 mb. (chodzą na singlu). Ostatnio zmieniłem standardowy cooler na Coolermastera X-Dream i postanowiłem podkręcić procka. Pogoniłem go do 210 x 11 co daje 2310 MHZ, pamięci chodzą synchro czyli 210. Komp jest stabilny jak skała! Testowałem kilka godzin różnymi benchmarkami itp. Mam taki program do zrzucanai filmów przez karte tv z kamery zgrywa ok, ale nigdy nie można go wyłączyć, dlatego zawsze dawałem twardy reset i po sprawie. Jednak teraz jak podkręciłem i walne reseta to zawsze zwis. Co najgorsze komp potem mi się jakos dziwnie blokuje, że nie mogę go wogóle włączyć. Pomaga tylko wyjęcie baterii. Materiał zgrywam z kam. dość często. Zmiana programu do zgrywanai na inny nie wchodzi w grę, bo tylko on poprawnie współpracuje z moją kartą tv. POMOCY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 hmm...nie lepiej wyłączać go kombinacją klawiszy ALT + CTRL + DELETE :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksander! Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 No widzisz w tym problem, że w żaden sposób nie da się go wyłączyć nawet kombinacja ALT+CTRL+DEL nie pomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 No widzisz w tym problem, że w żaden sposób nie da się go wyłączyć nawet kombinacja ALT+CTRL+DEL nie pomaga.Jesli przed podkreceniem sprzeta tak sie nei dalo. to w czym problem.. odkrec spowrotem do defaultowych ustawien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 To samo miałem na płycie gigabyte ga7-vax, twardy reset i czarny ekran, trzeba było wtykę z gniazda wyjąć, żeby wracał do normy (wtedy nie miałem wyłącznika w zasilaczu). Działo się tak tylko przy podkręconym sprzęcie. Najwyraźniej TEN TYP TAK MA :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...