Skocz do zawartości
aleksander!

Zrobie twardy reset i mam zwis...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam płytę Gigabyte GA-7N400 pro, bartka 2500XP+, zasilacz Chieftec 360 DF, pamięci Kingston 333 i Elixir 400 obie po 256 mb. (chodzą na singlu). Ostatnio zmieniłem standardowy cooler na Coolermastera X-Dream i postanowiłem podkręcić procka. Pogoniłem go do 210 x 11 co daje 2310 MHZ, pamięci chodzą synchro czyli 210. Komp jest stabilny jak skała! Testowałem kilka godzin różnymi benchmarkami itp.

Mam taki program do zrzucanai filmów przez karte tv z kamery zgrywa ok, ale nigdy nie można go wyłączyć, dlatego zawsze dawałem twardy reset i po sprawie. Jednak teraz jak podkręciłem i walne reseta to zawsze zwis. Co najgorsze komp potem mi się jakos dziwnie blokuje, że nie mogę go wogóle włączyć. Pomaga tylko wyjęcie baterii.

Materiał zgrywam z kam. dość często. Zmiana programu do zgrywanai na inny nie wchodzi w grę, bo tylko on poprawnie współpracuje z moją kartą tv.

POMOCY

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No widzisz w tym problem, że w żaden sposób nie da się go wyłączyć nawet kombinacja ALT+CTRL+DEL nie pomaga.

Jesli przed podkreceniem sprzeta tak sie nei dalo. to w czym problem.. odkrec spowrotem do defaultowych ustawien

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To samo miałem na płycie gigabyte ga7-vax, twardy reset i czarny ekran, trzeba było wtykę z gniazda wyjąć, żeby wracał do normy (wtedy nie miałem wyłącznika w zasilaczu). Działo się tak tylko przy podkręconym sprzęcie. Najwyraźniej TEN TYP TAK MA :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi