memento18 Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Wie ktos moze czemu nie moge zmienic sygnalu wyjsciowego z PAL na NTSC ???? Jak to zrobic ??? Uzywam Nview chyba ze ktos moze polecic cos lepszego do TV-Outu.Karta graficzna : MSI GF2 Ti 64mb.[/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 A tak z ciekawosci tylko spytam -> po co ci system NTSC w Polsce ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Może wyjeżdża do USA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 moze karta jest ze stanów :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 moze karta jest ze stanów :? Wtedy musiałby zmienić z NTSC na PAL. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 NTSC działa przecież. I jest 60Hz nie 50. Na starszych telewizorach daje ładniejsze kolory. Nie wiem jak na nowych, bo jeszcze nie zdążyłem sprawdzić :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Mi NTSC dziala wysmienicie i zeby bylo jeszcze smieszniej to nawet japonski. Ustawiam sibie NTSC-J i mam najladniejszy obraz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...